Ugye hogy nem vagyok vékony?
Hát ha nem koplalsz akkor most még átlagos vagy, mert csak 14 éves KISLÁNY vagy.
Egy felnőtt Nő ehhez kb 55-58kg és normális alakú.
Te még gyerek vagy, de ha koplalsz akkor soványnak mondanálak. Szerintem mondjuk nem szép, én fiú vagyok, de mondjuk nekem a nőies (nem elhízott, de azért nem csont) alakúak tetszenek, igaz én 25 vagyok már, de azért ha 5-6kg-val több lennél, bizony szerintem formásabb lennél.
Nah azért tisztázzunk vmit.
Sovány vagy, ez biztos.
De ha alkatilag vagy ilyen, azaz nem koplalsz, nem hánytatod/hashajtózod magad, nem akarsz fogyózni, nem látod kövérnek magad, csak szimplán nem vay hízásra hajlamos, akkor ez nem gond.
Vannak ilyenek, én is ilyen vagyok. Tartom a 46 kg-ot, pedig teljesen normálisan étkezem.
De ha ezt a testsúlyt soknak találod, kövérnek látod magad, fogyni akarsz, vagy ezt az alkatot tartod normálisnak és teszel azért, hogy ne hízz, akkor az nem igazán normális.
Szerintem vékony vagy, de engem nem zavar, sőt kimondottan tetszik, mivel nekem csak a vékony, sportos lányok tetszenek. :) Így szerintem nem kell híznod(most sokan jöhetnek, hogy ezzel nem értenek egyet, de személy szerint nekem nem jönnek be azok a lányok, akiken van felesleg, persze minimális lehet, de nem sok)
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!