Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ugye hogy nem vagyok vékony?

Ugye hogy nem vagyok vékony?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy milyen sovány vagyok. szerintm nem.hány kilónak tippeltek? [link]
2013. nov. 1. 08:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát ha nem koplalsz akkor most még átlagos vagy, mert csak 14 éves KISLÁNY vagy.

Egy felnőtt Nő ehhez kb 55-58kg és normális alakú.

Te még gyerek vagy, de ha koplalsz akkor soványnak mondanálak. Szerintem mondjuk nem szép, én fiú vagyok, de mondjuk nekem a nőies (nem elhízott, de azért nem csont) alakúak tetszenek, igaz én 25 vagyok már, de azért ha 5-6kg-val több lennél, bizony szerintem formásabb lennél.

2013. nov. 1. 09:40
 12/21 anonim ***** válasza:
szerintem ez igy ok, es meg jol is nezel ki :) polodtol nem latszik az alakod, labad karod, igy nem kell gond legyen. vannak akik gyarilag vekonyabbak, nem koplalas vagy betegseg miatt.
2013. nov. 1. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Nah azért tisztázzunk vmit.

Sovány vagy, ez biztos.

De ha alkatilag vagy ilyen, azaz nem koplalsz, nem hánytatod/hashajtózod magad, nem akarsz fogyózni, nem látod kövérnek magad, csak szimplán nem vay hízásra hajlamos, akkor ez nem gond.

Vannak ilyenek, én is ilyen vagyok. Tartom a 46 kg-ot, pedig teljesen normálisan étkezem.

De ha ezt a testsúlyt soknak találod, kövérnek látod magad, fogyni akarsz, vagy ezt az alkatot tartod normálisnak és teszel azért, hogy ne hízz, akkor az nem igazán normális.

2013. nov. 1. 11:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyon vékony vagy. +1
2013. nov. 1. 12:18
 15/21 Mi közöd Tőle ***** válasza:
undorító.
2013. nov. 1. 13:09
 16/21 A kérdező kommentje:
Igazából nem eszek túl sokat. csak akkor eszek ha éhes vagyok de nem azért mert fogyni akarok. kb ez egy átlagos nap. reggeli 1 zsemle/kifli(9-kor eszek suliba)utánna kb. minden nap eszek egy fél kis csokit/nápolyit (azért felet mert elfelezem a barátnőmmel) ebédre általába levest eszek a másodikból mindig kicsit kevesebbet eszek mert nem birok többet enni. 4 körül eszek egy almát. utánna ritka hogy eszek mert 5kor indulok edzeni ahonnan 8:20 körül érek haza.
2013. nov. 1. 16:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyit eszel naponta, ez nagyon kevés. Ráadásul szinte semmi olyat nem eszel,ami minden szempontból tápláló és egészséges lenne. 14 éves vagy,ilyenkor sokkal több fehérjére,zöldségre, gyümölcsre lenne szükséged.
2013. nov. 1. 17:11
 18/21 anonim ***** válasza:
És ez már nem csak vékonyság vagy kövérség kérdése,hanem egészségé is.
2013. nov. 1. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Én 152 centisen vagyok majdnem annyi kiló mint te, én engem is soványnak mondanak, pedig elég erős vagyok csípőbe/fenékbe. Szerintem vékony vagy, nem kórosan, de azért egy picit többet ennél a helyedben :)
2013. nov. 1. 17:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem vékony vagy, de engem nem zavar, sőt kimondottan tetszik, mivel nekem csak a vékony, sportos lányok tetszenek. :) Így szerintem nem kell híznod(most sokan jöhetnek, hogy ezzel nem értenek egyet, de személy szerint nekem nem jönnek be azok a lányok, akiken van felesleg, persze minimális lehet, de nem sok)

16F

2013. nov. 4. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!