Már kiskorom óta nagyon vékony vagyok. És ez engem zavar. Hályban szeretnék "nőni" mert engem zavar és a fiúk sem szerteik a nagyon vékony lányokat (persze ez nem a fiúktól függ). Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval Anorexiás nem vagyok mert már orvosnál is jártam minden nap eszek csokit de semmi. Mit csináljak h hizzak? (Nem szeretnék gyógyszert szedni. ) Hülye válaszokat nem kérek pl. : egyél és meghizol meg hasonló idióta választ nem szivesen fogadok.2013. okt. 7. 18:34
1/2 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány centi? Hány kiló? :)
2/2 anonim válasza:
ez tudod genetika kérdése. viszont korral olan 25-30 körül a legtöbb ilyen alkatú lány is elkezdhet hizni ha nem figyel magára, egyszerüen lassul az anyagcseréje. Amit tudsz tenni hogy ezsel rendesen és esetleg sporttal is javithatsz rajta ha izmot növelsz akkor attól vasatgodsz na meg kilóra is több leszel. Hidd el ez hogy ilyen vagy még mindig jobb és egészségesebb mintha kövér lennél és fogynod kéne de nem tudsz. Annak könnyen lehetnek egészség kárositó hatásai ennek viszont nem ha rendesen étkezel csak ilyen tipus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!