Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik, ha megeszek egy...

Mi történik, ha megeszek egy zsírkrétát?

Figyelt kérdés
Láttam egy képet, amin egy kutyusnak egy tábla van a nyakába akasztva, hogy zsírkrétát eszik, és szivárványt kakil. Tudom, hogy ez nem igaz, és senki sem ad a kutyájának zsírkrétát, de elgondolkoztam, hogyha valaki zsírkrétát enne, akkor mi történne vele?

2013. okt. 23. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vagy hasmenése lenne az illetőnek vagy hányna. Meg biztos nem halna mert a legtöbbre rá van írva, hogy nem mérgező pont azért mert a kisgyerekek akik rajzolnak vele nagy valószínűséggel megkóstólnák. Persz az olajpasztell az más tészta azt inkább hanyagold (arról nen tudom, hogy mérgező e).
2013. okt. 24. 16:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval hányás, vagy hasmenés. Csak arra voltam kívácsi, van-e komolyabb következménye. Nem fordult meg a fejemben, hogy megeszem,nyugi.
2013. okt. 25. 19:18
 3/3 anonim válasza:
Mennyiség függő. Sok mennyiség okozhat elzáródást akár nyelőcsőben akár gyomorban vagy esetleg bélben is.
márc. 2. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!