Laktózérzékenyek, hogy történik egy hidrogénkilégzéses vizsgálat?
Amit neten olvasni lehet, a száraz leirás,azt olvastam.
Engem az érdekel,ténylegesen hogy működött.Mellékahtása volt? Amig várni kellett két befújás között,kiküldtek?
2 délelőttje megy rá az embernek
éhgyomorra kell menni
az első nap valami bacit keresnek a bélben, erre kell inni egy kupaknyi folyadékot, majd 30 percenként egy gépbe belefújni, a közben lévő időben a váróban vagy
második nap ugyanez, csak másik folyadékkal az elején
az eredményeket felírják, aztán kapsz időpontot a dokihoz, ő kielemzi, de már a vizsgálatnál is meg tudják mondani egyébként az asszisztensek, hogy van-e érzékenység
Én csak egy napra kaptam időpontot,éhgyomorra kell menni,fogmosás nélkül,olyat nem mondtak,hogy másnap is menni kellene (szabadság miatt nem mindegy)
És mennyi idő ez? Utána munkára alkalmas az ember?
Csak a lényeget nem írták le az előttem szólók!
Az a folyadék amit itatnak veled az oldott laktóz.
Tehát ha érzékeny vagy a laktózra, csikarni fog a hasad, hasmenésed lesz és mindenféle gondod ami az érzékenység tünete.
20 percenként menned kell és bele kell fújnod egy csőbe.
Ha nem tudod lebontani a laktózt akkor az általd kilégzett levegőben megnövekszik a H2. Ezt mérik.
Szóval az egészségügyi intézmények mai állapotát figyelembe véve wc papírt,és fertőtlenítő kendőt vigyél magaddal hogy le tudd takarítani a klotyót mert ha érzékeny vagy, sokat fogsz ülni rajta.
Eddig ez volt a leghasznosabb infó,köszönöm.
azt hiszem,úgy megyek,hogy előtte fel tudjam kutatni a wc-t akkor.
99%-ig biztos vagyok benne hogy az vagyok,de kell papir is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!