Hogyan érhetem el a napi reggeli rendszeres anyagcserét?
18 éves lány vagyok.
Szerintem teljesen arányos a testalkatom(hasamat kivéve), sportolok eszek elég rostot, mégis a hasam alsó része meg van nagyobbodva. Olyan, mintha a beleim kiállnának. Csak reggel érzem magamat szépnek, mert akkor olyan gyönyörű lapos hasam van. Egész nap feszengek, mert érzem, hogy ott beleimben van rendesen anyag. Itt egy kép, ami délelőtt készült, estére sokkal rosszabb a helyzet, akkorra már kiáll az egész alső rész) [link]
A nyáron minden reggel felkelés után megittam 1 liter forró teát, és akkor egyből el tudtam menni wc-re. Azok a napjaim nagyon felszabadultak is voltak.
Szóval szerintetek hogy tudnám elérni az, hogy minden reggelem így induljon? Elvileg ez lenne a normális.... Barátnőm olyan szerencsés, hogy neki minden reggel felkelés után első dolga wc re menni, és gyönyörű lapos hasa van. Én is ilyent szeretnék.
(A reggeli teaivásnak már nincs hatása)
A legjobban ami megkeseríti egy ember életét, amikor máshoz hasonlítgatja magát és nem érti, ő miért nem olyan sovány, magas, olyan alkatú, hajvastagságú, miért más a szemöldöke, a hangja, hasa, karja, lába, csípője...stb.
Nem minősíteném.
-és egy tanács tőlem is.
Éhgyomorra néhány korty víz, vagy mások a reggeli kávézást említik. Fontos még, hogy egyél is valamit. A reggeli talán a legfontosabb étkezés, hogy kiegyensúlyozott legyél.
Egyébiránt pedig nincs semmi gond a hasaddal. Beleképzelsz valamit, ami nincs ott és rákontrázol hasonlítgatással.
Rendszeres, kis tornászás, hasizomerősítés még nem ártott senkinek.
Ezt még megteheted, ha annyira pánikolsz.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az az érzés, amikor már napok óta nem voltál wc-n és tudod, hogy ettél, de semmi nem ment ki belőled, és már nem bírod tartani a hasadat sem, és úgy érzed kilógnak a beleid ... hát szerintem elég elkeserítő érzés, és igyekszek megoldást találni erre.
Nekem is hasonló a helyzet.
Citromfűlevél tea kicsit gyorsít az emésztésen.
Vagy vegyél rostos szilvalét, az nagyon beindítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!