Sos! Sokat ettem, faj a hasam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma egesz nap eleg sok edesseget ettem. Vacsorara mar ehes voltam es akkor is kakaoscsigat ettem majd ket kockacsokit meg egykis csokiskekszet. Azota sokat bofogoj es pukazok is, de a gyomrom az ami elegge faj. Mit tegyek? Nem szeretnem kihanyni! Amugy nem eszek ennyi edesseget, de neha neha van egy nap, hogy igy ramjon.2013. okt. 15. 23:04
1/5 anonim válasza:
én ha sokat eszek, akkor mindig iszok egy pohár száraz vöröset, mert az savat csinál, segít az emésztésben. Aztán ha jobban vagyok, akkor megiszom az egész üveggel, megéhezek, és megint tudok sokat enni.
2/5 anonim válasza:
én előbb a pizzából ettem sokat és gyorsan aztán én is elég rosszul lettem :d
kibüfögöd, kipukizod és nem lesz gáz :D meg ha lefekszel akkor elvileg nem fáj annyira, reggelre meg elmúlik.
4/5 anonim válasza:
Tudod, ez ilyen, mindenkivel előfordul, ha sokat eszel, fáj a hasad, majd elmúlik, ennyire egyszerű.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) vegul sikerult aludnom es elmult
2013. okt. 16. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!