Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől függ, hogy hat-e a...

Mitől függ, hogy hat-e a keserűsó vagy nem?

Figyelt kérdés

Néha, ha már 1 hete nincsen székletem, szoktam inni kb. 2 dl keserűsós vizet 2 evőkanál keserűsóból elkészítve.

Most is ittam, mert már 6 napja nem volt székletem, holnap meg tanfolyam miatt nem lett volna alkalmas rá az időpont...

Reggel 9 körül ittam éhgyomorra, tehát már több, mint 10 órája várom a hatását és semmi...általában kb. 4 óra alatt megteszi a hatását.

Nem tudom, mi lehet a baj?

Csak nehogy holnapra hasson! :/

2013. okt. 15. 19:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy miért nem hat?
2013. okt. 15. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Látom, alaposan lekéstem a kérdésről, de a későbbiekre vonatkozóan engedd meg, hogy adjak egy tanácsot. MINDEN NAP legyen székleted. Ha wzt elhanyagolod, a bélfalon keresztül rengeteg mééreganyag szivárog vissza az erekbe, a vérbe. Folytonos rosszkedv, legyengült immunrendszer, stb., stb. S ha ez nem lennne elég, olyan bélcsavarodást is kaphatsz, hogy nem kell fölkelned többet a műtőasztalról.
2013. okt. 28. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Tudom, hogy az lenne a legideálisabb, de hogy érjem ezt el? Mindennap hajtsam meg magamat?

2013. okt. 29. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szó sincs ilyesmiről. Vannak azonban székletlazító praktikák, amiket bevethetnél a cél érdekében. Pl reggel, éhgyomorra egy pohár langyos víz. Nézz utána neten, biztosan számtalan tippet találsz még. Az sem ördögtől való ötlet, ha hasizomra gyúrsz. Talán tudod, de elmondom: a diéták elsősorban az izmokat építik le, köztük a beleket körülvevő simaizmokat is. Ezért szokott diéta közben/után szorulás kialakulni. Szóval jól teszed, ha azt a tájékot alaposan megmozgatod.
2013. okt. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!