Miért isszák az emberek a szénvasas vizet? Miért nem jó a sima víz?
Figyelt kérdés
Én pl. nem szeretem ha végigmarja a torkom, a beleim, ráadásul megtelek tőle, max 5 kortyot tudok inni, aztán töltök a csapból inkább. Itthonra csak a bubisat veszik, isszák éjjel nappal.2013. okt. 14. 23:04
1/10 Mirk válasza:
Van aki pont azt szereti, ahogy marja a torkát.
Én is, azért iszom.
2/10 anonim válasza:
rázd fel amennyire tudod, próbáld ki úgy.
3/10 anonim válasza:
Én a refluxom miatt hosszú ideje csak mentest ittam és megundorodtam tőle.
4/10 A kérdező kommentje:
Pedig a bubimentes a természetes, nehéz így elképzelni hogy megundorodik tőle az ember:)
2013. okt. 14. 23:13
5/10 anonim válasza:
Szerinted miért van szinte minden üdítőben szénsav? szeretik az emberek, ezt nem lehet megmagyarázni, te miért szereted az édeset? én nem értem, egész nap csak savanyút eszek.
6/10 A kérdező kommentje:
Én csak nem értettem a szénsav lényegét nem azon van a hangsúly hogy szeretem vagy sem. És az üdítőkről sem volt szó.
2013. nov. 3. 13:56
7/10 A kérdező kommentje:
Valóban nem szeretem de az az én dolgom, én másra vagyok kíváncsi hogy aki ezt issza és márt azt sem tudja milyen a sima igazi víz.
2013. nov. 3. 13:57
8/10 anonim válasza:
Ez meg a mi dolgunk :D erre nem lehet válaszolni.. te miért szereted a sima vizet?
9/10 A kérdező kommentje:
Mert az a természetes, ivásra szánt víz :)
Nem változat lufivá.
2013. nov. 3. 20:06
10/10 anonim válasza:
Tudod van olyan ásványvíz ami természetesen tartalmaz széndioxidot. Szóval természetes az is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!