A dióreszelék is hizlal annyira mint a sima dió?
Figyelt kérdés
Mostanában ilyet rakok mindenbe ( pl.: zabpehely,zabkása ) sima dió helyett. így is hizlal annyira?2013. okt. 11. 15:11
1/4 anonim válasza:
A reszelt sajt mivel hizlalna kevésbé a sima egész sajtnál? Stb. Ugyanaz.
2/4 anonim válasza:
Ez most olyan kérdés hogy 1kg toll vagy 1 kg vas a nehezebb??:)
3/4 A kérdező kommentje:
hát csak mert hízókúrán vagyok és csak ezért.. xD sajnos rendes diót nincs pénzünk beszerezni és egészségesen szeretnék hízni :\ vagy 2-3 kissebb maréknyit raktam tejbe és azt ettem xD úristendehülyénhangzik
2013. okt. 11. 15:43
4/4 Szintiszoli123 válasza:
A dióreszeléket már könnyebben megemészted, hiszen reszelék. Így valamivel talán gyorsabban szívódik majd fel. A hízás végeredményben úgyis a kalóriatöbbleten fog múlni, a gyomorba pedig elvileg minden "reszelék" formájában kerül, hiszen jó esetben megrágod, mielőtt lenyeled, de a fenti "logika" alapján mondhatjuk, hogy dióreszelék egy 1000 méteres skálán 1 mm-el jobban hízlal, mint a sima dió :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!