Mi történik, hogyha 3 napja nem ettem?
Figyelt kérdés
3 napja nem tudtam enni egy falatot sem, mert annyira beteg voltam. Most viszont már tudok enni. Bevállaljam, hogy holnap be megyek dolgozni? Nem fogok összeesni vagy valami?2013. okt. 6. 17:06
1/7 anonim válasza:
Sok folyadék és kis adagokat egyél sokszor. Meg valami cukrosat is egyé-igyál, nehogy leessen az inzulin szinted.
Egyébként te érzed mennyire vagy megerősödve már.
nekem 17 évesen volt egy csúnya szájfertőzésem ami miatt 1 hétig nem tudtam enni, csak hideget inni. Még is minden nap bementem suliba.
Nemrég meg egy torokfájás miatt nem ettem 2 napig és nagyon nehezen bírtam a melót.
Mondom: Ezt te érzed. Vigyázz magadra!
2/7 anonim válasza:
Kedves első!
Azért szerintem egy munkahely és suli között jelentős különbség van.
Kérdező, ha úgy érzed jól vagy akkor menj dolgozni, de ha egy kicsi kételyed is van akkor az az 1 napon nem múlik semmi.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudok már rendesen enni, nyilván nem célom egy heti kaját megenni estig, de elég lehet az így holnapig?
2013. okt. 6. 17:16
4/7 A kérdező kommentje:
Mármint elég lehet az, hogy 3 nap nem evés után végre egy napig eszek?
2013. okt. 6. 17:17
5/7 anonim válasza:
Egy napot kihagyhatsz, ha bizonytalan vagy. Terhelés alatt nem tudhatod hogyan reagál a szervezeted.
6/7 anonim válasza:
Így van hagyd ki még az 1 napot. Holnap egyél rendesen és akkor majd érzed hogy bírod.
7/7 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy betegség alatt nem kívánod az ételt. Ha már jobban vagy, és kezdesz éhes lenni, akkor se csapjál bele úgy,mint annak előtte, először kevés könnyű ételt egyél. Fokozatosan szoktasd hozzá a gyomrodat, mert nagyon gyenge lehet még az emésztésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!