Mi történik, hogyha valaki bevesz 6-8 szem cataflamot?
Jobb esetben k*rva erős gyomorfájdalmai, kombinálva ezt az első hozzászóló által leírtakkal. Rosszabb esetben mentőt kell hívni hozzá.
Az emberi szervezet diklofenák-kálium tűrőképessége napi 150 mg. Ettől függetlenül 2x1-et szabad szedni naponta (100 mg).
Ha nem értesz hozzá kedves utolsó, ne írj hülyeségeket.
Gyenge gyógyszer? Akkor kérlek magyarázd el nekem, hogy miért vényköteles? Mert piros-fehér a doboza? Kérlek...
A cataflam hatóanyaga az egyik legerősebb gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító. Az meg, hogy bevettél 5 szemet és nem használt egyrészt csak gratulálni tudok a saját hülyeségedhez, másrészt meg csak azért mert rajtad nem mutatkoztak a tünetek, másnál okozhat durva problémákat ugyanez az 5 szem.
Utolsó előtti nem ír hülyeséget.
Tényleg gyenge gyógyszerek, ha valakinek rendszeres fájdalmai vannak. Én pl a fejfájással vagyok így, van, hogy beveszek 5-6 fájdalomcsillapítót, és nem használ, de lassan már semmi sem.
Egyébként a cataflam tényleg nem olyan erős fájdalomcsillapító, azt inkább fülfájásra szokták adni, meg talán még gyulladás vagy lázcsökkentő.
De erős fájdalomra semmit nem ér.
Ha valaki rendszeresen szedi ezeket a gyógyszereket, akkor természetes, hogy nem hatnak már olyan mértékben, ahogy alapesetben kellene, de ez gondolom egyértelmű.
Erős fejfájásnál, pl a migrénnél semmilyen gyógyszer sem ér semmit, így ezzel érvelni nem elég elfogadható. Ahogy azzal sem, hogy "jáj, de há' erős fájdalomra lósz*rt sem ér!" Ha nem hat, az nem a hatóanyag hibája, hibáztasd a fájdalmad :)
Igen, vannak a cataflamnál erősebb hatóanyagú szerek is, egy szóval sem írtam, hogy az a legjobb. De nehogy valaki a Flectorral jöjjön nekem mint már itt párszor, mert annak a hatóanyaga ugyanaz.
Nagyon szeretem az ennyire hozzáértő embereket. Elemezzük ki egy mondatod.
"Egyébként a cataflam tényleg nem olyan erős fájdalomcsillapító, azt inkább fülfájásra szokták adni, meg talán még gyulladás vagy lázcsökkentő. "
Megismételném az imént feltett kérdésem. Miért vényköteles?
A fülfájás az egyik legerősebb fájdalom, nem tudom miért, de nem advilt szoktak felírni. Biztos hülyék az orvosok.
TALÁN gyulladás vagy lázcsökkentő? TALÁN? Ennyit a hozzáértésedről... biztosan minden gyulladásra más és más gyógyszert írnak fel. Fülfájásra cataflamot, fogfájásra advilt, menstruációs fájásra meg algoflexet ugye? Tiszta sor.
Nem is értem minek koptatom a billentyűzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!