Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik, hogyha valaki...

Mi történik, hogyha valaki bevesz 6-8 szem cataflamot?

Figyelt kérdés
egy barátnőm állítólag ezt csinálta, de nem értem, és valahogy nem hiszek neki.
2012. ápr. 6. 23:33
1 2
 11/14 Diarmand ***** válasza:
97%

Meg kellene érteni, hogy azért vannak ezek a korlátozások, hogy azok, akik érzékenyek ezekre a hatóanyagokra, ne kerüljenek kórházba.

Amit írtam, az csak általános tény/határ, nevezd ahogy akarod. Nem véletlenül van odaírva a mellékhatásokhoz, hogy 10/100/1000-ből egy embernél fognak jelentkezni a tünetek. Nem mindenkinél.

Ihatsz rá - lehet nem lesz semmi bajod.

Vehetsz be nyolcat - lehet nem lesz semmi bajod.

Eheted kenyérrel - lehet nem lesz semmi bajod

stb...

De nekiálltok itt írogatni, hogy gyenge szar, meg nem hat, meg zabáld csak két pofára, akkor biztos lesz olyan, aki nem a gyógyszerészre fog hallgatni, hanem elolvassa az ide ömlesztett hülyeséget, beszed 3-4-5-x szemet és az intenzíven köt ki.

Tudomásul kellene ezt venni.

2012. ápr. 7. 12:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A barátnőmnek meg semmi baja, ezért gyanakszom arra, hogy hazudott. Főleg, mert szívritmuszavara van, és elvileg a gyógyszert szívproblémával amúgy sem ajánlatos bevenni.
2012. ápr. 7. 22:59
 13/14 hibahibahátán válasza:
70%
én majd 2 dobozzal vettem be 3 éve...ráittam valamenyi vodkát is...még is itt vagyok...szoval simán bevehete a a barátnöd a 6-8 szemet...az elöttem irokhoz csatlakozva én nem hánytam.viszont nagyon gyege voltam,állomkoros szinte..kb2 nap lehete mire elmult teljesen...ja és a szivem ugy vert mintha már 3x lefutatam volna a maratont aznap délelött...félelmetesen gyorsan...azsem 20 szem van egy dobozba...anyit tuti megetem meg volt még egy doboz de az már aszem nem volt teljesen teli...egy levélel keztem és utána kb 30 percenként 4 esével vettem be a többit...mit összesen 6-8 szem....simán lehet..
2012. júl. 14. 14:22
 14/14 hibahibahátán válasza:
52%
juj és az egyik lényeget elfelejtetem nekem is van enyhébb szivproblémám.elméletben valami wpw szindroma
2012. júl. 14. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!