Mitől lettem rosszul?
Figyelt kérdés
Anyukám ebédre csinált ilyen vékony halrudakat. Elkezdtem enni, és egyből a másodiknál már érezem, hogy valami nem jó. Nem a kajával volt gond, nem volt rossz íze, semmi. Igaz, hogy nem a kedvenc ételem, de azért meg szoktam enni. A harmadikat már csak fél tudtam megenni, tök rosszul lettem, és egész délután nem ettem semmit, csak most egy szendvicset, mert most jött vissza az étvágyam. És folyamatosan a hal ízét éreztem a számban.2009. nov. 7. 18:00
1/2 anonim válasza:
Én nagyon szerettem a halrudakat. Pár éve megkívántam és sütöttem. Pár óra múlva kihánytam, azóta sem kívánom. :P
Ez sem volt rossz, persze az íze mindennek változik az évek során (legalábbis az ilyen félkész kajáknak).
2/2 anonim válasza:
A tippem az, hogy nem a legjobb minőségű halrudat etted és az is ilyen fűszeres lehetett, vagy az olaj túl sok volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!