Diáknapon megettem kb egy marék füvet, nem lettem rosszul tőle, de nemtudom honnan szedték (megvolt mostva) és félek hogy esetleg valami féreglárva volt benne, elmenjek orvoshoz, vagy mit csináljak?
Ha nem heccből ettél füvet, hanem mert megkívántad akkor máskor inkább válassz lucernacsírát, vagy búzacsírát, az sokkal tisztább, amúgy Tescoba is lehet kapni.
Ha meg heccből csináltad, akkor ez legalább megtanít arra, hogy gondolkozz el a következményeken még mielőtt cselekszel :))))
"de nemtudom honnan szedték (megvolt mostva)"
füvet alapból nem eszek, úgy meg főleg nem ennék, hogy ha nem tudom honnan szedték, ráadásul mások.... ez így nagyon gáááz...
Szerintem nem lesz bajod, de azért arra is gondolj, hogy sok kutya járkál az utcákon, így hát ne légy majd rest orvoshoz menni, ha fogysz, vagy ha viszketni fog a végbél tájékod..
Fűevő verseny volt a sulinkban(diákhéten) és ott ettünk füvet. Tudom h baromság volt, de gondoltam mért ne. amugy nem volt rossz íze :P
De már megbántam. Tanulság van. Remélem nem lesz semmi baj. Köszi a válaszokat! (:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!