Mert nem jonnek vissza a kilok?
Szia!
Valószínű azért fogytál le amiket leírtál, ezek összessége ahhoz vezetett, hogy lefogytál. Rengeteg dolog befolyásolja a fogyás, hízást. Szedsz pl valamilyen fogamzás gátlót vagy hormon tartalmú gyógyszert? Én 15 évesen 3 hónapig szedtem fog. gátlót és 30!! kg-t híztam az a alatt a 3 hónap alatt ami sajna azóta se megy se, sőt...
Ha hízni szeretnél akkor először is próbálj meg egészségesebben élni, táplálkozni. Ne arról szóljon a hízásod, hogy zsíros kenyeret szalonnával egyél, mert ettől csak hájas leszel, inkább az izomtömeget növeld. Szedj valamilyen multivitamint, Centrum, Aktival, Eurovit, ezek csináljak étvágyat. Egyél sok tojást, tejet, tejterméket. Szereted a banán turmixot? Én sajnos nagyon.:S Minden reggel egy banán turmix és tele leszel energiával, sok vitamin és tápanyag van benne, egészséges. Szerintem fontos, hogy változtass az életmódodon, mert csak így tud megváltozni az életed. Mindig legyen nálad szőlő cukor és ha napközben ideges vagy kapj be 1-2 szemet és jobb lesz a hangulatod, jobban tudsz koncentrálni és nem lesz üres a gyomrod sem! Próbáld ki!
a stressz az tuti közrejáűtszik. aki folyton jön-megy, stresszelm, problémái vannak, az nehezn hízik.
volt autóbalesetem, akkor én 5 kilót fogytam. énis mindig lefogyok, ha stresszelek, nyáron pedig, amikor kényelmesen élek és élvezem az életet akkor mindig visszahízok a normál súlyomra, pedig nem étkezem máshogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!