Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet hogy lisztérzékeny vagyok?!

Lehet hogy lisztérzékeny vagyok?!

Figyelt kérdés
Sok ideje nem ettem semmiféle péksüteményt, csak zöldséget, gyümölcsöt és néha puffasztott rizst...ameddig nem ettem, szép volt a bőröm, nem pattanásos. Mostanság azonban megint elkezdtem enni, kakaós csiga, kifli és tele vagyok pattanásokkal. mit gondoltok lisztérzékeny lettem?( hozzáteszem, hogy rossz érzés van a gyomroman miután megeszem,de ezt annak tudom be hogy sokáig nem ettem ilyesmit.) megijedtem mert illenek rám a tünetek:S

2013. szept. 21. 13:27
 1/6 A kérdező kommentje:
puffadtság, mndjuk esetemben székrekedés,zsírfényű széklet:$
2013. szept. 21. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz lisztérzékeny, sőt valószínű, hogy az vagy.
2013. szept. 21. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2013. szept. 21. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg.Biztos,hogy nem lisztérzékenység.Annak erősebb tünetei vannak.Lehet,hogy a gyomor elszokott néhány ételtől,de ahhoz hosszabb idő kell.Valószínűbb,hogy mentális gond lessz.Nem vagy dilis,csak egy öntudatlan válasz jön a bevitt ételre.

A tanácsom,hogy táplálkozz normálisan.A bevitt húsfélékre,péksüteményekre ugyanúgy szüksége van a szervezetnek,mint a zöldségekre.

Étkezés előtt kb 1 órát mozogj.

A pattanásokat pedig két naponta este lefekvés előtt kend de szappannal,ne mosd le had legyen rajta reggelig.Használni fog.

2013. szept. 24. 22:45
 5/6 Ikonstar ***** válasza:
Sokféle allergia létezik. Lehet akár búza is, de annyi minden van még. Egy bőrgyógyász vagy egy allergiateszt többet tudna segíteni.
2013. szept. 25. 15:49
 6/6 Ikonstar ***** válasza:
A lisztérzékenységet gasztroenterológus vizsgálja. Nem feltétlen jár mindjárt vehemens tünetekkel. A lakosság 1-2 százaléka lé, de a genetikai hajlam minden harmadik emberben meg van.
2013. szept. 25. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!