Hogyan tudnék nőni?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok,pár hónap múlva töltöm be a 16-ot.162 centi magas vagyok.A legtöbb osztálytársam meg mind átlag feletti magasságú.A gólyaavatós videónkon látszik igazán,ott állok a többieknek a válláig se érek.Egy ötödikes azt hitte,hogy hatodikas vagyok.Már néztek hetedikesnek(egy ötödikes) és hatodikasnak(egy hetedikes) is.2013. szept. 18. 20:07
1/1 anonim válasza:
Sajnos ez ellen semmit sem tudsz tenni, ez genetika. Én meg túl magas vagyok lány létemre (14 évesen) 173 centi. Próbáld magad elfogadni, én is ezt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!