Ivott valaki hosszabb időn keresztül búzafűlét? Ha igen, mi a tapasztalata róla?
Anyám elkezdte ezt a marhaságot nálunk is, eredmény: anyám, férje, húgom lázas beteg lett :D
Nekem meg kutya bajom mondjuk, de érthető módon nem folytattuk sokáig.
Tehát a verejték mirigyet és a májat méregteleníti. És megváltoztatja a tér-idő kontinuumot, ezt ne feledjük el.
Én nem innám, francnak sem kell búza, fölösleges növény. Saláta, uborka, tök, és jó sok hagyma ami kell.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Akkor ez olyan, hogy van akinek hat, van akinek árt, és van akinek se nem segít, se nem árt! :)
Még egyszer: köszönöm
8. bunkó vagy, ha kicsit is ismernél a fórumon, akkor és lenne intelligenciád, akkor két dolgot mondjuk tudnál.
- Lehet utálni, de ostobának tartani... engem, nevetséges. Nem mindenki ért egyet velem, ez egy dolog, más tapasztalatokkal kissé máshogy is lehet látni a világot.
- Kiba.szottul nem érdekelnek a rohadt gyógyszerek. Felőlem az orvosok gyomrát felkoncolhatják és megtölthetik a gyógyszeripar bármely csoda termékeivel. Nem hiszek a gyógyszerekben, így ha beteg vagyok nem szedek gyógyszert. Egy dologban hiszek, hogy a másnaposság és a láz érzését mint egy drog elfedi az aspirin hatóanyaga. Na, ennyi fér bele nálam. De ha erre jó a búzafűlél, én Isten bizony most azonnal felmentem.
Szia Meréxke!
Én a búzafű italport iszom naponta 1-2 teáskanállal, vízben elkeverve. Kb. 3 hete fogyasztom, de már érzem, hogy kicsit jobb lett a közérzetem azóta, és már nem fájnak annyira a csontjaim ill. az ízületeim sem. De gondolom azért, mert a búzafűben sok a magnézium és a kalcium. Néha van, hogy Zöldmező filteres teát is iszok vele párhuzamosan, de főleg az italport, azt mindennap. Valóban először felerősíti a korábbi bajokat, nekem pl. eleinte még jobban fájtak a csontjaim ill. az ízületeim, és kerülgetett is valami vírus, de aztán szerencsére nem betegedtem le. Igen, valóban nem feltétlenül egyformán hat a búzafű minden emberre, van aki semmi változást nem vesz észre a fogyasztása után, én szerencsére nem így vagyok vele, mert nálam már jelentkeztek pozitív változások. Továbbá pozitívum még az is, hogy már nem ég annyit a gyomrom, mint korábban, tehát úgy látszik, hogy valóban a gyomorsavat is képes kordában tartani. A búzafű klorofilltartalma pedig tényleg baktériumölő, a nyelvem sem lepedékes már annyira, mint korábban. Egyszóval szerintem ez egy természetes "csodaszer", örülök, hogy rátaláltam nemrég. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!