Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy hízhatnék? Egyetemre...

Hogy hízhatnék? Egyetemre járok, nincs időm enni!

Figyelt kérdés
Igy is nagyon vékony vagyok, de már kezdek fogyni, az utazás meg a suli elveszi az időm. Késő estig vannak óráim, lyuasórám szinte sosincs.. így nincs időm normálisan enni, csak harapni pár falatot. Mit tehetnék? Nem akarok megbetegedni...
2009. nov. 4. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Utazás közbe ehetsz egy-két szendvicset,hazafelé is.Néha meg eszel pár falatot.Anyira súfolt a napod hogy 2 db szendvicset vagy valami normálisabbat ne tudj enni?
2009. nov. 4. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:

milyen egyetemre jársz? mert akkor oda nem megyek

nekem bnőim akik most egyetemisták csak 1napjuk gyúfolt többi szellős tele szabadidővel és lyukasórávan...

2009. nov. 4. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:

gondolom elsős vagy,ai középsuliban megtanulta,hogy minden orára bekell járni,orán enni inni nem lehet...

nah,átlag egyetem ugy néz ki,hogy előadásra esetek 70%ban felesleges bejárni,már van szabadidőd

de ha te mindenképp stréberkedni akarsz,akkor fogod,és eszel órán...max nem első padba ülsz...

órákról (gyakorlatrol azért ha lehet ne) meg ha kérel 10 percet,akkor se történik tragédia...

jövö ilyenkor már csak mosolyogni fogsz magadon,h ilyenre nem votl időd...

2009. nov. 4. 20:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Jó nekik, nem mondom melyik egyetemre, nem keltek róla rossz hírt. Sajnos az én napom iylen zsúfolt, ráadásul bejáró vok.. a sok várakozás miatt 2 órámba telik hazaérni. Nem szeretnék lebetegedni, de az lesz a vége, ha nem találok megoldást, hogy hog yoldjam meg az evést..
2009. nov. 4. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én így vagyok,mondjuk tudok enni,csak nem főtt,meleg kaját..mindig ezek a szendvicsek és péksütik..hosszútávon ezek sem egészségesek.Vacsira azért megpróbálok főt kaját enni.
2009. nov. 4. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

de azért kíváncsi lennék hol van ez az egyetem:O

mindennapod olyan zsúfolt??:S nem túl szerencsés:(

félórás szünetnek tuti kell lenni az órák közt

sztem igy durva..de órán egyél!!! az egészség a legfontosabb

2009. nov. 4. 22:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Eszek én azért, de a szendvics meg ropi stb-k nem valami egészségesek...:S
2009. nov. 5. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!