Egyszerűen meghalok egy pizzáért, mekis kajáért, gumicukorért, csokiért.. Sokszor nagyon idegbeteg vagyok, ha eszembe jutnak és nem ehetek..
De sajnos heti 1x így is elcsábulok valamelyikre :( Ha pizza, akkor simán megeszek 1 32 centiset, gumicukorból, csokiból 400-500 gramm a minimum...
Annyira finomak a sült csirkemellhez meg brokkolihoz és hasonló egészséges kajákhoz képest.. Nagyon finoman főzök, de azoknak a nyomukba se ér..
Nagyon elkeseredett vagyok, mert így nem fogyok tovább (90 kg vagyok, 30 g-t leadtam, 1 éve stagnálok a rossz kaják miatt)...
2013. aug. 27. 15:24
1/8 A kérdező kommentje:
Szóval ilyenkor nagyon el vagyok keseredve, aztán amikor elsétálok a gumicukrot előtt, nem tudok nemet mondani.. Szörnyű bűntudatom van utána, de nem tudok nemet mondani
2013. aug. 27. 15:25
2/8 A kérdező kommentje:
Most is jól bezabáltam.. Ettem brokkolit, rizst, csirkemellet, brokkolikrémlevest, és mégis hiányérzetem van és éhes vagyok az olyan kajákra.. megőrülök.
2013. aug. 27. 15:28
3/8 anonim válasza:
Akkor fogadd el magadat ugy ahogy vagy, a következményekkel együtt. A rinyálás nem segit se a kiegyensulyozottságnak se a vonalaidnak.
2013. aug. 27. 15:29
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, 2 évig így fogtam fel, aztán megváltozott valami.. Abban a 2 évben, amíg fogytam, rá se néztem ilyen kajákra, egyetlen egyszer sem bűnöztem.
De most valamiért nem megy
2013. aug. 27. 15:31
5/8 anonim válasza:
Kapd össze magad, iszonyú szenvedés vár rád, a tested bosszút fog állni rajtad. Lassan reagál, de kíméletlen lesz.
2013. aug. 27. 15:39
6/8 anonim válasza:
Egyél jóétvággyal és váljék egészségedre! Én is imádom az úgymond "egészségtelen" kajákat, lényegében nem is eszek mást,tehát a zsiros ételeket, pörköltet, jégkrémet, csokit, stb. Én 90 kg vagyok és 185cm ffi. Igaz, a gumicukorral azért visszafoghatnád magad, de én is megeszek hetente legalább egy 10-20 dekás legolcsóbb csokit is. bár én lemozgom és ledolgozom, állandó a súlyom! Szóval vigyázz hogy el ne hizz, de ne problémázz a kajákon! :)
2013. aug. 27. 15:41
7/8 anonim válasza:
néha eheted ezeket nyugodtan. Sok pizzériában van már egészségesebb alapanyagokból pizza. Csokiból meg lehet enni diabetikusat ami természetes édesítőszerrel van édesitve.
2013. aug. 27. 15:54
8/8 anonim válasza:
Én is nehezen mondok le ezekről a kajákról. Bár rajtam nincs sok felesleg de arra hajtok, hogy szép formás testem legyen..
Nehéz kibírni ezekkel a csirkemell - salátákkal..
Imádtam esténként betolni pár melegszendvicset jó sok majonézzel aztán még egy kis csokis nápolyi, most meg mindenről le kellet mondani.
Nehéz ez , de ahogy írták ezelőtt vagy elfogadod azt, hogy túlsúlyos vagy és eszel, vagy inkább a szép testet választod örömforrásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!