Mennyire befolyásolja az ételek tápértékét, vitamintartalmát a fagyasztás?
Figyelt kérdés
Elsősorban pl. zöldségek lefagyasztására gondolok.2013. aug. 25. 19:52
1/4 anonim válasza:
Tudtommal a gyorsfagyasztás a legjobb, és alig befolyásolja.
2/4 Szintiszoli123 válasza:
A gyorsfagyasztás kevésbé rontja, mert állítólag nem sérül a sejtszerkezet. Persze lehet, hogy ez csak az élelemiszeripar lobbi-propagandája, mint annyi más minden is. A TV Paprikán van egy sorozat: "Jimmy lerántja a leplet". Az első évad 4. epizódja pont ezzel foglalkozik.
Ha te rakod otthon a mélyhütőbe, ami nem gyorsfagyasztásnak számít, akkor a sejtszerkezet sérül, az étel kb. tönkremegy, vagy legalábbis nagy mértékben kérosodik.
3/4 Szintiszoli123 válasza:
Ez zöldségeknél különösen igaz, húsok és pékáru tekintetében gondolom kevésbé.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. aug. 27. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!