Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire befolyásolja az...

Mennyire befolyásolja az ételek tápértékét, vitamintartalmát a fagyasztás?

Figyelt kérdés
Elsősorban pl. zöldségek lefagyasztására gondolok.
2013. aug. 25. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal a gyorsfagyasztás a legjobb, és alig befolyásolja.
2013. aug. 25. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Szintiszoli123 ***** válasza:

A gyorsfagyasztás kevésbé rontja, mert állítólag nem sérül a sejtszerkezet. Persze lehet, hogy ez csak az élelemiszeripar lobbi-propagandája, mint annyi más minden is. A TV Paprikán van egy sorozat: "Jimmy lerántja a leplet". Az első évad 4. epizódja pont ezzel foglalkozik.

Ha te rakod otthon a mélyhütőbe, ami nem gyorsfagyasztásnak számít, akkor a sejtszerkezet sérül, az étel kb. tönkremegy, vagy legalábbis nagy mértékben kérosodik.

2013. aug. 26. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Szintiszoli123 ***** válasza:
Ez zöldségeknél különösen igaz, húsok és pékáru tekintetében gondolom kevésbé.
2013. aug. 26. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. aug. 27. 00:45

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!