Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez a hormonok miatt lehet?...

Ez a hormonok miatt lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Régen még nagyon keveset ettem, tudtam hol a határ, de mostanság folyamatosan enni akarok. Ez a hormonok miatt lehet esetleg?Hízni nemhíztam meg semmi szóval semmi probléma nincs vele csak érdekelne 14/F

2013. aug. 22. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy, fejlődésben vagy, a szervezeted biztosan érzi mennyi tápanyagra van szükséged. Ha nem híztál meg a több evéstől, akkor valószínűleg ennyire volt szüksége a szervezetednek. :)
2013. aug. 22. 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:) Nagyon hajtott a kíváncsiság mitől lehetett ez.:)
2013. aug. 22. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen ettem a legtöbbet. Ekkor egy nyáron nőttem 158-ról 175 centire (utána később még 5 cm-t), súlyban is majdnem egy tízest (63 kilóra).

Ha nem ettem volna amennyit a szervezetem követelt, lehet hogy törpe maradtam volna.

36F

2013. aug. 22. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, a fiaim is iszonyú sokat ettek ebben a korban, közben meg olyan soványak voltak, mint egy vonal, nem tudtam hova fér beléjük az a sok kaja. :-))
2013. aug. 22. 16:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Énis soványkább termetűbb vagyok, eddzek szóval megis tartom a formám de én is kisnövésű vagyok.:) Valószinűleg most fogom behozni azt a pár cm-t ami köztem és a bátyámék közt van.:)
2013. aug. 22. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyél sokat, sportolj. 158 cm-rel én is nagyon kicsinek számítottam (175-tel, majd 180-nal már nem).

Kb. úgy kalkulálom, hogy akkoriban 8000 kalória körül ettem, ma meg kb. 2500 körül. Mondjuk akkor nyáron naponta 2x2,5 órás kemény kenuedzéseim voltak, most meg irodában ülök, max. napi egy óra könnyű sporttal.

2013. aug. 22. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!