Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem esett jól a tejszínhab?!

Nem esett jól a tejszínhab?!

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy kiskorom óta imádom a tejszínhabot. Sokszor nyomott nekem anyum pohárba és úgy ettem. Ma reggel a jégkrémemre szintén rengeteget nyomtam és a végén picit rosszul is voltam tőle, aztán elmúlt. Vendégségbe mentünk és a barátnőm megkínált kávéval és szó nélkül telenyomta tejszínhabbal, mert tudja, hogy imádom. Megettem, de alig bírtam lenyelni, nem esett jól. Azóta már kicsit éhes is vagyok. Ugye nem fogom kihányni a tejszínhabot? 24/L
2013. aug. 19. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem fogod kihányni, viszont nagyon nagyon egészségtelen. Tele van cukorral, ami az egekbe löki az inzulinszintedet ha sokat eszel belőle, ez okozhat hányingert. Van aki ki is hányja, de az ritka...
2013. aug. 19. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Akár növényi, akár állati, nagyon sz.ar kaját eszel. Tejszínhab.. onnantól hogy a tej nem alkalmas emberi fogyasztásra, a kommersz növényi zsírok nem alkalmasak fogyasztásra, a tejszínhab nem étel. Sajnos..
2013. aug. 20. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!