Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van ennek valami alapja? Itt...

Van ennek valami alapja? Itt olvastam.

Figyelt kérdés

"Ezért az elegáns ember, aki ad az esztétikumra, a kezdetleges módszerek helyett: - Éhen hal. (Egyáltalán nem kell enni, 2-3 nap múlva már nem érezzük az éhséget. Kellemesen bágyadtak leszünk. Közben igyunk, de csak tiszta vizet, hogy ki ne száradjunk, mert nagyon kellemetlen és rossz szagú [acetonos] lesz a leheletünk. A végén egyre többet fogunk aludni, majd "szívgyengeségben" [általános keringési összeomlás] csöndesen és valószínűleg álmunkban elhalálozunk.)"

Valóban csak 2-3nap..?

Az segít ha közben valaki aktívan él..? (sport, fizikai munka, kevés alvás)

2013. aug. 19. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Minimum 1 hét, de lehet több hét is.
2013. aug. 19. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Hasznosak lehetnek bizonyos szempontból az ideiglenes böjtök. Én most csináltam végig egy 3 napos vízkúrát méregtelenítés céljából. Pont az ellenkezőjét tapasztaltam, egyre kevesebb alvásra volt szükségem, és sokkal frissebb voltam.

Egyébként 5 éve edzek (calisthenic), de nem tapasztaltam utána teljesítményromlást. Egy rövidebbet szerintem nem árt, ha valaki megcsinál.

Éhen halni fogalmam sincs mennyi idő alatt lehet, de biztos vagyok benne hogy egy hétnél egy kicsit több idő alatt. Vannak jógik, akik egy, vagy több hónapos böjtöket is megcsinálnak. Bár hozzájuk ne hasonlítsd magad, mert ők ezt évtizedek alatt tökéletesítették.

2013. aug. 19. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem. A cikk alapján én is megpróbáltam, 3 hét éhezés után oda jutottam, hogy nem tudtam járni, összeestem, remegtem. Elég szar érzés volt, főleg, mikor másoknak is feltűnt.
2013. szept. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!