Vékonybél gyulladásra milyen antibiotikmokta vagy gógyszereket szokta ajánlani?
Lehet a gyulladás kajától vagy gyógyszertől, a bélflóra megborulásától. TEHÁT SEMMILYET.
Paleo táplálkozás, ezzel kezdj.
Aztán ha kiderül hogy fertőzésed van, akkor azt a konvencionális módon kezeld, ahogyan orvos ajánlja.
Ha IBSZ-re gyanakszol arra sajnos nincs gyógyszer. Csak a tünetek enyhítésére van lehetőség. Diétával,görcsoldókkal,non szteroid fájdalomcsillapítókkal.
De legfontosabb a diéta!
Hogy eszem-e húst az legyen magánügy. Egyébként én vagyok az aki válaszol, például ha a vékonybél gyulladásodat nem tudja megoldani a gasztroenterológusod, akkor én adhatok olyan tippet ami nagyon sokaknak segített, úgyhogy ki kell próbálni. Viola'.
Viszont nem kérek jó tanácsokat húsevéssel kapcsolatban, ha rászorulok akkor majd kiírok erről egy kérdést.
Ne egyél húst, csak kerüld a gyulladásfokozó és bélhámot átlyuggató anyagokat, az ilyen növényeket, gyógyszereket stb.
A paleo nem undorító, az undor egy jelentéktelen érzés.
Ez szubjektív, a szubjektivitás pedig lényegtelen (tehát a véleményed).
Viszont csak te beszélsz itt húsról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!