Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek elég ennyit enni...

Szerintetek elég ennyit enni egy nap?

Figyelt kérdés
Ennyit ettem ma összesen: 1 és fél szelet kenyér sonkával és főtt tojással, egy nagy tányér meggyleves, egy nagy tányér csirkepörkölt tésztával, két csoki, egy csomag mogyoró, két banán és két melegszendvics. Szerintem kevés, amúgy lány vgyok.
2009. okt. 28. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
+ bocs, a banánban van vitamin, ásványi anyag, de rost alig. rengeteg a banánban a cukor, ezuért magas a kalóriatartalma is.
2009. okt. 29. 16:12
 12/16 A kérdező kommentje:
hháááát persze:D:D
2009. okt. 29. 19:57
 13/16 anonim válasza:
kérdező: tényleg sok a banánban a kalória. igaz, nem ér fel a diétás pörköltöddel, de a gyümölcsök közül tudtommal ez a 'legnehezebb'. és nehezen is emészti a szervezet, ezáltal lelassul az anygacsere, ergo nem fogsz. de úgysem az a cél, ugye. csak nem kell más válaszát kiröhögni, ha már megtisztel, hogy válaszol. szerintem.
2009. nov. 2. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
sokan még fel is fúvódnak (értsd: jó nagyokat finganak) a banántól.
2009. nov. 3. 10:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Neked meg nem kell beleokoskodnod, ha azt sem tudod mire írtam azt a nevetést...
2009. nov. 3. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem kevés.:D

elég ez:)

2009. nov. 18. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!