Ennyit ettem ma összesen: 1 és fél szelet kenyér sonkával és főtt tojással, egy nagy tányér meggyleves, egy nagy tányér csirkepörkölt tésztával, két csoki, egy csomag mogyoró, két banán és két melegszendvics. Szerintem kevés, amúgy lány vgyok.
Szerintem ez nem kevés. Már csak kalóriában sem. Ha fogyózol, akkor sok, ha nem, akkor ideális. :) (amúgy jó ízlésed van, én is ezeket szeretem)
2009. okt. 28. 22:49
2/16 anonim válasza:
egyáltalán nem kevés, ennyi elég!
ha még éhesnek érezted magad, az lehet, hogy azért van, mert nem ittál eleget. igyál 2 liter nem cukros folyadékot naponta.
2009. okt. 28. 22:51
3/16 anonim válasza:
ha ez a kevés, mi a sok?:D
2009. okt. 28. 22:51
4/16 anonim válasza:
egyik barátnőm is ilyen! :D
nem képes vagy nem akarja megérteni, hogy ez sok egy fogyózónak, ő ugyanis elvileg fogyózik most, régebben még többet evett. :) és állítólag még enne, enne mindennap. hihetelen számomra. pedig nem végez kemény edzésmunkát, hogy megéhezzen. mondjuk nincs rajta szerencsére túl sok felesleg, pár kiló csak.
kérdező!
lehetséges, hogy kitágult a gyomrod, ha csak 2 napig keveset eszel, azt valahogy nehezen, de csak ki lehet bírni, akkor kicsit összeszűkül, utána már soknak fogod érezni ezt az ételmennyiséget, nem is bírod majd megenni.
2009. okt. 28. 23:03
5/16 A kérdező kommentje:
De én nem akarok fogyózni.
2009. okt. 28. 23:04
6/16 anonim válasza:
Ha nem fogyózol, akkor ok. Ez egy teljes reggeli-ebéd-vacsora + nassi. Szóval ez nem rossz.
2009. okt. 28. 23:06
7/16 anonim válasza:
Ezt nem a Humor kategóriába kellett volna tenni? :) Ez nem, hogy nem kevés, de kimondottan sok kaja egy napra, mégha nem is fogyózol. Kiadós reggeli, kiadós ebéd, kiadós vacsora és közben rengeteg nassolás. Ennek a fele is bőven elég a megfelelő (nem feltétlen fogyókúrás)táplálkozáshoz.
2009. okt. 28. 23:13
8/16 anonim válasza:
ha ülő munkát végzel, akkor ahhoz kevés kalória kell.
egyébként nem tudom mekkora a szelet, a nagy tányér, a csoki... egyetlen konkrét adag a banán.
szóval ülő munkához elég. ha ennyi esik jól, nem kell erőltetni
2009. okt. 29. 09:18
9/16 anonim válasza:
térfogatra kevés, kalóriára sok. ez azt jelenti, hogy jól nem laksz vele, de hízni azért fogsz tőle.
2009. okt. 29. 16:09
10/16 anonim válasza:
+ nemcsak nem laksz vele jól, de ebben semmi rost nincsen, sok benne a zsír, a hozzáadott cukor. kevés a vitamin (csak a meggylevesben van, kivéve, ha instant...). egész nap nyomod fel a vércukrod. ettől az étrendtől nem lesz oké a bélműködésed se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!