Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha egész nap tejes müzlin...

The Lizah Reloading kérdése:

Ha egész nap tejes müzlin élek, milyen hiánybetegségem lehet?

Figyelt kérdés

Napi 3x 200gr müzli + 0.5 tej

Ehhez jön a fogyi tabletta és egy darab Centrum A-Z ig

2013. aug. 9. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:

hülyeség

ez így

2013. aug. 9. 09:38
 2/7 anonim ***** válasza:
azt ugye tudod hogy a legtöbb műzli rengeteg cukrot és kalóriát tartalmaz. Milyen műzlit eszel? Egyébként minenből lesz hiány idővel, egyszer én is csináltam ilyen hülyeséget én scak natúr joghurtot ettem, nekem komoly bőrkiütéseim lettek, ami marha ronda volt és viszketett, amint elkezdtem ujra enni elmultak.
2013. aug. 9. 10:57
 3/7 A kérdező kommentje:
nem teljesen értem, kérlek fejtsétek ki bővebben
2013. aug. 13. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha fogyni szeretnél szerintem ez elég rossz módszer! Függ a müzli minőségétől, hogy mit tartalmaz. A fehérje az mindenképpen elegendő. Pótold ki zöldséggel és gyümölccsel, bár a gyümölcs + tej nem valami jó párosítás. Szóval én ezt a fogyási módszert nem erőltetném, de ahogy gondolod!
2013. aug. 13. 22:17
 5/7 showmesthing válasza:
ez a kombináció egyenes út a jojóeffektushoz. 2 dolog a gabon aés tej ami amugy is elvileg tiltólistás, ráadásul egyszerre a kettőt?:(
2013. aug. 13. 22:34
 6/7 anonim válasza:
Ész. De ahogy latom mar szenvedsz a betegségben.
2013. aug. 15. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom elkezdted-e már, de egy jótanács. Ha rengeteg műzlit eszel, legyen az bármilyen, és semmi mást, abból a folyadék felszívódik a bélben, és a "száraztáp" meg gyakorlatilag kint marad. Ez azt eredményezi, hogy beszilárdul a belekben, mint a beton, és olyan szorulásod alakulhat ki, hogy ujjal is alig bírod majd kipiszkálni!

A táplálkozás nem abból áll, hogy csak ezt, vagy azt eszed, tessék minimum 2x enni valami kis gyümit (1 banán, vagy alma), ha már húst akkor nem is eszel, de lehet levest is zöldségből szerintem, meg párolva esetleg vajon, és tessék kerékpározni legalább. Müzli mellé meg inkább savanyú tejterméket kéne.

2013. aug. 24. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!