Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van hasmenésem a jégkrém...

Miért van hasmenésem a jégkrémtől, fagyitól?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon szerettem ezeket,de most egy gombóc fagyitól,egy pár kanál jégkrémtől már kezdődnek a hasmenéses tüneteim.Talán ételallergiám lenne?Más egyéb ételekkel semmi gondom.A magyar konyha híve vagyok,süteményt ritkán fogyasztok,tejet egyáltalán nem.A sós sütik még bejönnek.Köszi a válaszokat!

2013. aug. 8. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Hülye kérdés: éhgyomorra eszed ezeket vagy ebéd után?

Üres gyomorra sok tejtermék meghajt, pl. reggel egy pohár tej, stb.

2013. aug. 8. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Máskor tejes dolgoktól nem lesz bajod? Próbáld ki, hogy iszol egy pohár tejet vagy kakaót, attól is hasmenésed lesz-e. Ha igen, lehetséges, hogy laktózérzékeny vagy. Érdemes beszélni orvossal, a vizsgálata nagyon egyszerű. Ha kiderülne, hogy az vagy, lehet kapni laktáz-enzimet, amit ha beveszel, mielőtt tejes dolgot eszel, semmii bajod nem lesz tőle. Én laktózérzékeny vagyok. Nálad ez persze egyáltalán nem biztos, csak nekem elsőre ez ugrott be.
2013. aug. 8. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én laktóz-érzékeny vagyok de csak bizonyos dolgokat nem bírok. Igyekszem mindig laktózmentes dolgot venni, de ha becsúszik pl. egy kis tej, tejföl, fagyi nem lesz semi bajom. Viszont a tejszínt nem bírom, abból ha eszek laktózosat akkor tuti hasmenésem lesz :( Egyébként elmész orvoshoz az elküld laborba és egyből kiderül a dolog :)
2013. aug. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!