Evés után 2-3 órával leeshet a cukrom? Többi lent!
Figyelt kérdés
7 hónapja elkezdtem sportolni, /súlyzós edzés/p90x/és napi 6szor étkezni, csirke rizs, hús, zöldség, gyümölcs! 7KOR-10KOR-12KOR-3KOR-6KOR-9KOR ESZEK! Fizikai munkát végzek, azt vettem észre ha pl:12kor eszem de utána kimarad valamiért/munka miatt/ és nem eszem 3kor akkor 4 felé már leesik a cukrom szédelgek és furán látok, ilyenkor mindig 5 alatt van a cukrom, lehetséges hogy a szervezetem annyira megszokta a rendszeres evést hogy, ha kihagyok egy evést akkor igy reagál? Söt azt is észreettem ha pl 12kor eszem és utána 3kor nem de mondjuk megeszek egy körtét vagy banánt akkor elöbb leesik, és olyankor volt hogy 4 alatt volt, ez normális?! Köszi a választ!2013. júl. 31. 17:32
1/2 anonim 

válasza:

El kéne menni egy terheléses vércukor vizsgálatra, ahol inzulint is néznek, nemcsak cukrot, az megmondja, mennyi az annyi.
Egészséges ember nem kezd el szédelegni, ha nem kap 3 óránként kaját, akkor sem, ha megszokta. Sőt, fél-egy napot is ki kell bírni némi éhségérzettel. (Természetesen több nap alatt sem halunk éhen, de most ezt nem lényeg.)
Beutalót a házidokitól kaphatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Kivizsgáltatom!
2013. júl. 31. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!