Eves utan is kivanom az etelt?!
Figyelt kérdés
Ma este nagyon ehes voltam vacsinal, ettem egy szendvicset. Utana leultem a tv ele es a reklamba volt csirkehus meg spagetti meg valami teszta is es mindegyiknel szinte ereztem a szamba a kaja izet es nagyon kivantam. Tobbszor volt mar ilyen... Ez normalis? Mitol lehetett? Nem ettem volna eleget?2013. júl. 28. 22:51
1/1 anonim 

válasza:

"ettem egy szendvicset"
Szerinted egy szendviccsel jól lehet lakni? Én azért nem szoktam szendvicset enni, mert engem nem laktat, meg kell ennem egy fél kenyeret tele szalámival paprikával paradicsommal hogy jól lakjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!