Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rászoktam a rántottára, a...

Rászoktam a rántottára, a reggelim és a vacsim is 4 tojásos rántotta. Lehet valami hiányom vagy túladagolásom emiatt?

Figyelt kérdés

2013. júl. 24. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Hiányod nem,főleg,ha eszel hozzá zöldséget is. A koleszterin szint miatt sok egy kicsit,de ma már ebben is változott a vélemény. Egyél kicsit kevesebbet,de minden nap ehetsz,mert nagyon egészséges a tojás!
2013. júl. 24. 09:44
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, én is úgy tudom, hogy legújabb álláspont szerint a koleszterinszintet leszabályozza a szervezet, ha túl magas a bevitel. Zöldséget ebédelni szoktam, például csirkével vagy csak tejföllel.
2013. júl. 24. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó megfogalmazás a koleszterinszinttel kapcsolatban, kérdező, viszont arra is érdemes odafigyelni, hogy a tojás honnan származik.
2013. júl. 24. 16:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Általában 3HU, mert az van a közértben, tehát ketreces.

Ezeket lehet, hogy szeméttel etetik?

2013. júl. 24. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
"Szeméttel" biztosan nem,mert valószínűleg arra is van előírás,h mit etethetnek,de az biztos,h szabad tartásnál jobb a minőség.Nem tudom,h hol laksz,de én pl. olyan kis boltban szoktam venni,ahol van 2. és 1. is.
2013. júl. 25. 07:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Ketreces tojás (jelzés: 3HU): " Az állatok összezsúfolva nem tudják gyakorolni természetes szokásaikat, mozgáshiánytól csontjuk gyenge, állandó stresszben élik le életüket. Az összezsúfoltság miatt az antibiotikumok használata elkerülhetetlen a fertőzések terjedésének megakadályozása miatt, amit aztán később, mi emberek is a szervezetünkbe viszünk a termékek elfogyasztásával. "

Bio tojás (jelzés: 0HU): " a tyúkok egész nap szabad levegőn kapirgálhatnak, gyakorolhatják természetes szokásaikat. A biotojás esetében szigorúan szabályozott, hogy milyen táplálékkal etethetik az állatokat, és milyen antibiotikumos és gyógyszeres kezelést kaphatnak. Ha valóban állatbarát terméket szeretnél vásárolni, a 0-s tojás a legjobb számodra. "

Nálunk is lehet kapni 0HU-s tojást, ha te is körbenézel nem zárnám ki, hogy te is találni fogsz. Mert azért 8 tojás jelentős napi mennyiség, legalább minőségi legyen.

2013. júl. 25. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!