Mivel tudom begyorsítani az emésztésemet?
Figyelt kérdés
Nem tudom, jó helyre írom-e. A helyzet az, hogy nagyon-nagyon lassú az emésztésem, heti 1-2X megyek max nagywc-re... igaz, hogy nagyon minimálisan eszem, mert egyszerűen nem vagyok éhes, de van, hogy 'érzem, hogy ott van', de egyszerűen nem jön az inger, és hiába erőlködök :(
Van erre valami jó módszer? Esetleg gyógyszer, vagy valami tea, akármi?
Mikor sikerül, akkor is nehezen, csak úgy tudok wc-zni, hogy a hüvelyemből "rásegítek", és a gátamat befelé "nyomom".. félek ez baj lehet majd később a szülésnél...
Tudtok segíteni? Mit szedjek, ami gyorsítja? Illetve lehet ebből az utóbb írt dologból problémám?
2013. júl. 19. 17:42
1/2 anonim válasza:
Egyél sok rostosat, igyál sok folyadékot és mozogj rendszeresen. A hashajtóval az a baj, hogyha elkezded szedni, úgy hozzászoksz ill. a szervezeted, hogy utána már nem fogsz tudni anélkül wc-re menni, szóval azt inkább hanyagold, csak nagyon végső esetben kell.
2/2 anonim válasza:
Teából a szenna vagy a kamilla jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!