Zöld kávé kivonatatot szedtetek-e és ha igen, használt?
Klorogénsav van benne.
Ami se nem zsírégető, se nem csodaszer.. mérsékli a vércukorszint emelkedést, de ezzel átlag cukorevő embernek nem kell sokat törődnie.. mert annyit nem számít.
Szia!
Én amíg otthon voltam munka nélkül (januártól márciusig) feljöttek rám a kilók, elkezdtem inni ajánlásra a dxn-es kávét, és egy hónap után visszaállt a régi súlyom és ehetek bármennyit nem hízom. (és még finom is)
Azóta már én is ezzel foglalkozom, csak ajánlani tudom, nekem bevált. Itt tudsz róla bővebben olvasni, ha érdekel: [link]
Üdv, Adrienn
Gondolom egyetlen hiteles gyógynövény/gomba használó, hozzáértő sem buzdítja az embereket hogy a megfelelő étrendet megkerülvén használjanak gyógynövényeket, ganodermás kávét. Ez csakis a már elfogadható alap táplálkozást egészítheti ki. (szerintem..)
Amíg normális étrend (nem diéta) nincsen, addig a bármit eszek nem hízok állapot lekorlátozódik a 30-as 40-es évekre, aztán a hízás jön kitartóan NEM beszélve a rejtett szervi zsírosodásról, ami nem látványos de attól még ott lehet és adott esetben öl.
Arra befizetnék hogy valaki egy hónap alatt nem 4, nem 5-6, de 10 kilót fogy :D
Amikor 2-4 a racionális és elképzelhető, és nem víz hanem fogyás :)
Most kb. 1 hete szedem, eddig semmi mást nem tapasztaltam, csak mérhetetlen felfúvódást stb., stb, :),
de akkor hirtelen tegnaptól, mintha könnyebb lenne a deréktájon, pukizás megszűnt, fürgébb is lettem,fene tudja.
Én gyógyszertárban vettem, 1660.- Ft volt : JutaVit Zöldkávé tabletta,króm is van benne, 60 db-os kiszerelésben.
Megírom majd Nektek, tényleg használ-e.
Üdv az érdekelteknek: Agnetha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!