Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért hányok mindig?

Miért hányok mindig?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő : kb. Egy éve már akárhányszor mentem bulizni az esetek 80%-ban hánytam, pedig nem voltam annyira berúgva. Haza tudtam jönni, lefürödni, minden és elalvás után 1-2 órával jön a róka, forog az ágy meg minden. Régen megittam 4 deci páleszt semmi bajom se volt, húzóra 1,25 liter bort, semmi. Most meg...de csak ha lefekszem akkor leszek rosszul. Két hete 5 sörtől már jött hajnalban a róka...

2013. júl. 8. 00:10
 1/10 lexéta válasza:

A jóból is megárt a sok.

Vigyázz, el ne idd a májad, mert szerintem a szervezeted nem véletlen reagál így.

2013. júl. 8. 00:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert szánsájn van öreg :DDDD
2013. júl. 8. 00:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha részegen fekszel le, akkor ez van. (szervezeted mar nem bírja, talán öregszel, talán valóban valamelyik szerved nem igényel már ennyi alkoholt se).

Ha nem akarsz rókázni, akkor sétálj a friss levegőn legalább fél órát buli után (hogy józanodj)...attól, hohy te azt hiszed nem vagy részeg a tested még az (ezt ne felejtsd).

2013. júl. 8. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Hátadon feküdj, akkor nem szédülsz annyira, az arcod is a plafon felé legyen (ha kell, támaszd ki).
2013. júl. 8. 01:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Hányingernél pont azt szokták javasolni hogy ne háton hanem oldalt. Ezért szokták mindig oldalra fordítani az eszméletlen embert is, mert ha a hányás váratlanul jön akkor háton fekve bajt okozhat, fulladást pl.

Ezt csak mellékesen írtam, amúgy szerintem szerencsés alkat vagy, mert a szervezeted így jelez; másnál, akinél csak hasmenés van, vagy még az sem, azaz úgy tűnik hogy rendben van és nem veszi észre hogy a bélflórának ártott. Hasmenés is, hányás is lehet a felborult bélflóra miatt, ami később sokkal rosszabb panaszokat okozhat pl reflux, vagy más bélrendszeri probléma. Ajánlok kettősen fermentált készítményeket, pl az Emóció nevű ital nagyon jó bélhelyreállításra.

2013. júl. 8. 01:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Eleinte bírja az ember az alkoholt. Az alkoholista ember által elfogyasztott ital mennyisége egyre csökken amitől berúg,mivel telítődik a szervezete.
2013. júl. 8. 03:33
 7/10 anonim válasza:
Bartos is így kezdte annak idején...
2013. júl. 8. 05:16
 8/10 gömbicica ***** válasza:

Talán az okokat kéne megszüntetni.

Nincs pálesz (4 deci???? megpusztulnák tőle) nincs sör, nincs bor, és NEM JÖNNEK A RÓKÁK SEM!!

Találj magadnak valami jobb időtöltést, mint a bulizás, ivászat.

Azt a sok-sok pénzt sokkal értelmesebb dolgokra költhetnéd. Talán még dohányzol is.

Erről az utról nagyon-nagyon nehéz lelépni.

Ha igy csinálod tovább, se normális párkapcsolatod, sem normális jövőd nem lesz.

Megéri????SZERINTEM NEM!!!

Változtass életmódot!!!

Üdv. :-)

2013. júl. 8. 07:09
 9/10 anonim ***** válasza:
A túl sok kaja is megárthat ilyenkor, a test rosszabbul reagál, ha sok piálás mellé sok zabálás is társul.
2013. júl. 8. 08:55
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) nem dohányzom, csak az a furcsa hogy hánytam viszonylag kevéstől. Nem iszom minden héten, havi 3-4 alkalom nyáron picit több.
2013. júl. 9. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!