Véletlenül ettem kukacot a levesbe (nem tudom hogy kerül bele, későn vettem észre) ugye nem lehet tőle bajom? 14 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 21:16
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. júl. 5. 21:21
3/9 anonim válasza:
Biztos valamelyik zöldségben volt. Semmi bajod nem lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam.
2013. júl. 5. 21:28
5/9 palcsik istván válasza:
Nem lessz tőle semmi bajod,én is ettem már kukacot (véletlenül) máig sincs semmi bajom :D
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,megnyugtató!
2013. júl. 5. 21:45
7/9 anonim válasza:
Én krumplival főtt gilisztát ettem a menzán, de csak utólag tudatosult bennem. Azóta már nem csak véletlenül kerülnek rovarok a kajámba, kedvenceim a pirított kukacok. Egyébként nemhogy bajod nem lesz tőle, nagyon egészségesek. :D
8/9 anonim válasza:
Igazából az ember húsevő / zöldségevő. Ebbe a kukac is beletartozik.
Meglepő módon a cukros, lisztes kaják nem tartoznak bele, ez látszik akkor is ha megvizsgáljuk: a kukac, ízeltlábú fogyasztók jóval egészségesebbek mint a magyar kenyér és tejevők.
9/9 anonim válasza:
Nyugi, egyik majom osztálytársamnak, csak szólunk, ha kukac
van a gyüminkben, és ő örömmel elfogyasztja.(Nem a gyümölcsöt, a kukacot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!