Hogyan tudnék nőni? Mármint magasabb lenni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és lány és reggelente már 2 hete 1,5%os tejjel eszek gabonapelyhet segíthet?2009. okt. 15. 15:56
1/8 anonim válasza:
:D Jót nevettem.Sehogy nem tudsz nőni.Az élet rendje,milyen nagy leszel.Nyugii ;)
2/8 anonim válasza:
Miért akarsz nőni? Hány cm vagy?
3/8 anonim válasza:
Tipikus példája annak, hogy szerencsétlen gyerekek agyát mennyire "kimossa" a Tv. Azt hiszik, hogy a gabonapehelytől lehet nőni... Maximum keresztbe, de nem hosszában.
4/8 A kérdező kommentje:
166cm és fogyókúrázok is szóval a gabonapehely nemjó? :(
2009. okt. 16. 16:01
5/8 anonim válasza:
jesszus..:O :D
figyelj én 17 éves vagyok és 163cm. Miért akarsz magasabb lenni? Szerintem a 166 az pont jó, nem is alacsony, nem is magas.
A zsírosabb tejtől meg max. csak hízni tudsz valamennyit, a magasságodon az nem változtat. Sajnos a magasság nem olyan, mint a súly, nem hiszem hogy lenne olyan módszer amivel 'megnöveszthetnéd' magad...:)
6/8 A kérdező kommentje:
a barátom miatt..
mert ő nagyon magas és hiába nyomorgatom a lábam a 10centis sarkos cipőben úgyis nagyon nagy a különbség..
2009. okt. 16. 21:06
7/8 anonim válasza:
kamukérdésgyanús (nekem)
amúgy jah nem nősz tőle, és ha fogyózol inkább zabpelyhet egyél + natúr joghurt + gyümölcs.
8/8 A kérdező kommentje:
miért lenne kamukérdés most komolyan????
2009. okt. 18. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!