Van valami bajom, vagy miért nem hízok?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van, én is utálom őket, de muszáj volt megkérdeznem:) Szóval 17 éves lány vagyok és 42kg. Az a baj, hogy elég válógatós vagyok, de azért mindennap eszek főttkaját, suliban 1szendvicset, este 2x vacsorát, de nem hízok:S Itt mindenki azt javasolja, hogy kezdjek el valamit sportolni, sajnos ez most nem nagyon fér bele az időmbe, mert hát azért 11.-es vagyok. Mind1 a sportolás kilőve, max az itthoni kondigépen:):)
Mindig kérdezik hogy gilisztás vagyok-e?:D:D Szerintetek ez lehetséges, mert már tényleg elkondolkoztam ezen is:D
Valami ötlet:)
2009. okt. 13. 19:23
1/8 anonim válasza:
Ilyen alkat vagy, én is ilyen voltam, bele kell törődni. Én még 25 évesen is 45 kg voltam. Most 30 vagyok, és míg azok, akik gyereknek formásak voltak, most küzdenek a kilókkal, nekem tökéletes alakom van (165/50) úgy, hogy annyit eszem, amennyit akarok. Ne foglalkozz a súlyoddal!
2/8 A kérdező kommentje:
Én nem is foglalkoznék vele, amíg más nem foglalkozna vele:S Sajnos mindig piszkáltak vele, mivel így nem voltam/vagyok az a nőies testalkat, ezért elég gátlásos lettem:S Ezért akartam egy kicsit változtatni
2009. okt. 13. 19:33
3/8 anonim válasza:
akkor pedig kénytelen leszel változtatni és sportolni!
4/8 A kérdező kommentje:
Ez nem túl jó hír:S
2009. okt. 13. 19:49
5/8 anonim válasza:
én 16 ill lassan 17 vagyok..lány..és 40kiló vagyok...nálunk a családba ilyen mindenki..engem is sokan piszkálnak hogy anoreksziás vagyok meg ilyenek...nekem pl. az alkatom ilyen. ha nálatok ez nem örökletes, lehet a cukrod miatt is...vagy tényleg sportolnod kéne, ha máskor nem, hétvégén...akkor az étvágyad is megjönne :D
6/8 A kérdező kommentje:
rendben:) Lehet hogy akkor ez lesz:) KÖszi a választ!:)
2009. okt. 17. 13:46
7/8 anonim válasza:
én is nagyon vékony vagyok, és engem is azzal piszkálnak hogy anorexiás vagyok. Ha étvágyad jó(mondjuk ha válogatós vagy, de abból amit szeretsz tonnákat meg tudsz enni) akkor ne törődj vele. Ha nagyon zavar ez a "giliszta" téma akkor menj el egy vérvételre, esetleg adj széklet mintát, amiből meg tudják állapítani hogy gilisztás vagy-e. Én is pont egy ilyenre készülök ezen a héten. Ha gilisztás vagy adnak gyógyszert amit szedned kell. És ha minden igaz ez a vírusod eltűnik. Szurkolok!(:
8/8 A kérdező kommentje:
vérvételen voltam már, mondjuk nem tudom miylen vizsgálatot csináltak rajta, szentem ilyen átlagos vashiány stb.:S
2010. febr. 15. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!