Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 14 éves vagyok, 153cm és 33...

14 éves vagyok, 153cm és 33 kg. Voltam már kivizsgáláson, semmi bajom. Nagyon nehezen tudok hízni, 1 hónapba 1 kilót. A méztől sem hízok nagyon. Mitől tudnék hízni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Sportolsz-e valamit? A rendszeres mozgás növeli az anyagcserét így nőhet az igényed, többet eszel és talán rakodik le is valami.
2008. aug. 28. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Próbálj minél többször enni, akkor is egyél, ha nem vagy éhes. Iktass be napi 5 főétkezést, amikor eszel meleg ételt, vagy süteményt, kenyeret stb...(tehát "normális" kajákat) közben meg nassolj. És sportolj valamit mindenképp, mert az izom tömege több mint a zsiré.
2008. aug. 28. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj és 14 éves koromban 138 cm és 31 kg voltam. Aztán 18 éves koromra 170 cm lettem és 45 kg.
2008. aug. 28. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
lényeg sok kenyér nehéz kaja napi 4-5 étkezés de bőségesen egyél magyaros kaját ehetsz salátát is de azt pl. uzsira.
2008. aug. 29. 19:15
 5/12 anonim válasza:
100%
"Egyél sokat, egyél egészségtelenül, nassolj", mittudomén. Ezekre ne hallgass, egészségtelen életmódra csábítanak. Aztán megszokod, és a vége elhízás. A biológiai időd késik, na és? Be fogsz indulni, és ha akkorra életmóddá vált a zabálás, a cukros, zsíros, egészségtelen kaják falása, véged! A titok nyitja az agyadban, a gondolataidban keresendő. Ott kell változtatni, de jó irányba. És ne aggódj, ne aggodalmaskodj! Az csak tovább ront a helyzeteden.
2008. aug. 31. 14:51
 6/12 anonim válasza:
80%
Szia! Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot,akkor tüzetesebben kivizSgáltatod magad.Ugyanis lehetséges,hogy étel- pontosabban, akár lisztérzékeny is lehetsz.A lányomnak pontosan ezek a tünetei voltak,csak Ő 10 éves volt tavaj,amikor kiderült.A lisztérzékenység-(glutén érzékenység)az azt jelenti,hogy a szervezeted nem tud feldolgozni egy anyagot,és ezáltal felemészti az egész szervezetedet a védekezés miatt.Ezért nem hízol,sőt! Félre ne érts,egyátalán nem biztos,hogy ez a baj,csak mivel alattomos betegség,sokaknál szinte tünet mentes,ezért nagyon nehezen tudnak rájönni.Amióta a lányomnak kiderült,próbálom erre mindenki figyelmét felhívni,mert rengeteg ember tudta nélkül ezzel a betegséggel kénytelen együtt élni! Ha felkeltettem az érdeklődésedet,szívesen segítek,amiben tudok,csak írj nekem! Szia! Anikó. E-mail: k.aniko75@citromail.hu
2008. szept. 2. 16:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy lisztérzékenyséhgre is vizsgáltak és nem vagyok lisztérzékeny.
2008. szept. 2. 21:37
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
szerintem se kell telezabálnod magad, a vége tényleg az lesz, hogy elhízol, vagy tönkretesznek. egyél egészségesen és sportolj, az sose árt. majd ki fogsz nőiesedni (ha lány vagy)
2008. szept. 9. 16:38
 9/12 anonim válasza:
87%

Szia! Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni,majdnem biztos voltam benne!

Remélem minél hamarabb kiderül,ha baj van,és egészségesen élheted az

életed! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked.Szió! Anikó.

2008. szept. 11. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen 162 centi voltam és 36 kilo... 12 évesen ugyanezzel a magassággal 32 kilo... kihívták anyumhoz a gyámügyet a szomszédok, h nem etet... :o))))))))

24 vagyok és hál ég most hogy kicsit le tudtam adni, a magasság maradt... és 53 kilo... 63 voltam...

genetika is lehet... nálunk én kezdtem a sort :o)

2008. okt. 1. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!