Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik B vitaminnak van...

Melyik B vitaminnak van étvágygerjesztő hatása?

Figyelt kérdés
Mármint sokféle B vitamin van B1 B2 B3..és még sorolhatnám,de nemtudom,hogy az mindegy hogy melyik B vitamint szedem vagy megvan pontosan hogy pl:B6 vitamint kell szednem,hogy nagyobb legyen az étvágyam?(tudom,hogy nem igy kell hizni meg minden de ilyen a testalkatom és megszeretném változtatni,szóval kérlek benneteket,hagyjátok ki az ilyeneket hogy ''jó vagy igy is,nemkell hizni'' és hasonló válaszokat ;)
2013. jún. 24. 11:29
 1/3 Szintiszoli123 ***** válasza:
Biotin (B7 és H vitamin), B10, B12
2013. jún. 24. 14:41
 2/3 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ezek úgyis csak B komplex készítményekben lesznek benne. Ajánlom a forrásaikat fogyaszd nagyobb mértékben. Állítólag a béres csepp is fokozza az étvágyat (nyomelelmek). Hat még rá a szerotonin is (boldogsághormon). Kérj a pszichiáteredtől antidepresszánst! :)

Ha megdobod a vércukrod, akkor a tested rátermeli az inzulint, ami leveri a vércukrod és megéhezel. Így, bár meredeken hangzik, az egyszerű cukrokat tartalmazó ételek fogyasztása fokozza az étvágyat.

Kérdés, mennyire minőségi a hízás, amit el szeretnél érni. Javaslom a sportot, egészséges evéssel kombinálva. A fizikai tevékenységnek is van étvágynövelő hatása.

2013. jún. 24. 14:47
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

Sportolok foci,box,.street workoutolni is szoktam talán az a gond hogy több kalóriát égetek el mint amenyit beviszek a szervezetembe,de nembirok olyan sokat enni ezért szeretném és azért szedném mert a testemet akarom jobban kidolgozni,de ehez zsir is kell,hogy legyen rajtam ;)szarul fogalmaztam de remélem érthető.:D

2013. jún. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!