Melyik B vitaminnak van étvágygerjesztő hatása?
Ezek úgyis csak B komplex készítményekben lesznek benne. Ajánlom a forrásaikat fogyaszd nagyobb mértékben. Állítólag a béres csepp is fokozza az étvágyat (nyomelelmek). Hat még rá a szerotonin is (boldogsághormon). Kérj a pszichiáteredtől antidepresszánst! :)
Ha megdobod a vércukrod, akkor a tested rátermeli az inzulint, ami leveri a vércukrod és megéhezel. Így, bár meredeken hangzik, az egyszerű cukrokat tartalmazó ételek fogyasztása fokozza az étvágyat.
Kérdés, mennyire minőségi a hízás, amit el szeretnél érni. Javaslom a sportot, egészséges evéssel kombinálva. A fizikai tevékenységnek is van étvágynövelő hatása.
köszi a válaszokat :)
Sportolok foci,box,.street workoutolni is szoktam talán az a gond hogy több kalóriát égetek el mint amenyit beviszek a szervezetembe,de nembirok olyan sokat enni ezért szeretném és azért szedném mert a testemet akarom jobban kidolgozni,de ehez zsir is kell,hogy legyen rajtam ;)szarul fogalmaztam de remélem érthető.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!