Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy egy vag két naponként lefogyok egy kilót?

Figyelt kérdés
Például tegnap megmértem 70 kiló voltam ma meg reggel is megnéztem hány kiló vagyok és 69 kiló vagyok. Szóval 1 hét alatt 3-2 kilót lefogytam.
2013. jún. 23. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem áll meg a fogyás nézess vérképet. Azt nem ritad diétázol-e vagy van e valami változás az életviteledben?
2013. jún. 23. 10:02
 2/4 A kérdező kommentje:
van valtozas kevesebbet eszem es minden nap tornazom
2013. jún. 23. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha egyre kevesebbet mutat, és az életmódod ezt nem magyarázza (kevesebbet eszel a hőség miatt, többet mozogsz stb.), akkor érdemes utánajárni. Ha viszont ingadozik a súlyod 1-2 kilót, az lehet a mérleg sara is. A miénk simán csal ennyit aszerint, hogy épp mekkora lendülettel állok rá.
2013. jún. 23. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mostanság kezdted a diétázást, akkor normális, az elején az ember hirtelen ledob 2-3 kilót, aztán ez lecsökken heti 1 kilóra (megjegyzem, ennél gyorsabb fogyás nem is kell).
2013. jún. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!