Mit tegyek, hogy ne így nézzek ki? Bővebben alul.

Egyél: sok zöldség, sok folyadék(víz), fehérjetartalmú ételek
Ne egyél: cukor, zsír, kevesebb szénhidrát(tészta, kenyér)
Emellett sportolj rendszeresen.
Naponta egyél min. 4-5-ször kisebb adagokat(gyorsítja az anyagcserét)
Szénhidrátot inkább reggel, délelőtt, fehérjét edzés után.
Fehér kenyérről válts teljes kiőrlésűre, ha teheted.

13 évesen folyamatosan növésben vagy, ezért vagy éhes. A 166cm-hez a 46 kg édeskevés, ne csodáld, hogy egy elefántot is felfalnál. Az 56 kg lenne ideális. Az, hogy eszel, és kigömbölyödsz, azért van, mert olyan sovány vagy, hogy látszik benned a kaja :O
Egyél teljeskiörlésű kenyeret, sajtot, sok zöldséget hozzá, desszertnek almát, banánt, más gyümölcsöket. A hal nagyon egészséges, finom, és laktató. Vacsorára banánt, pohár tejet, megnyugtat, könnyebben elalszol. (de azért egy-két órával lefekvés előtt edd, mert ha teli hassal alszol, nem tudod magad kipihenni, rosszakat álmodsz) Kezdj úszni, én úszás után mindig éhesebb lettem, és ha ettem, az megmaradt rajtam. Szerintem fogyni meg hízni is csak mozgással és megfelelő étrenddel lehet normálisan/egészségesen/tartósan. És főleg, hogy milyen fiatal vagy, most még könnyen kialakíthatsz egy egészséges életmódot, amit később könnyebb lesz tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!