Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az hogy? Továbbiakér...

Miért van az hogy? Továbbiakért kattints

Figyelt kérdés

Mostanába elég ideges vagyok. több alkalommal egy héten de vannak napok amikor nagon felszabadult vagyok és boldog:).

Kb felkelek 8órakkor egy nap és 1x étkezek a 24órán belül.

De akkor is úgy hogy 1-2 harapást eszek szó szerint iszok rá egy pohár üditöt és elmult az étvágyam egész napra.66 kg vagyok 14 éves. Nagyon félek hogy ettől valami bajom lessz. Ha 2falatnál többet eszek akkor meg már rohannom kell a wc re mert annyira hányingerem lessz tőle. Innivalót iszom inkább egész nap mert az jobban esik de azt is 3óránként.Miért van ez? Az idegtől vagy a melegtől vagy egyátalán mitől??

2013. jún. 20. 12:33
 1/1 anonim válasza:

Mi váltja ki az idegességedet ?

Az még annyira nem is para, hogy nem eszel annyit.

De innod kéne. Az nagyon fontos!!!

Nincs olyan amit kívánsz ? Velem is szokott ilyen lenni, hogy egy vagy két hétig semmi étvágyam sincs... nem is tudok enni, de nekem vissza szokott jönni. De mindenesetre ha nem javul, szólj valakinek !!!

2013. júl. 4. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!