Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Epebeteg sorstársak segítségét...

Epebeteg sorstársak segítségét kérném, mivel szüntethetném meg örökre a problémámat?

Figyelt kérdés
Főként zsíros ételek,de egy két zöldség v gyümölcs elfogyasztása után kb 4-5 órával enyhe gyomorfájás, majd hányinger, fejfájás, hidegrázás, gyomorremegés és rossz közérzet kerít hatalmába, ami kb 20-30 perc alatt múlik el. Bár semmilyen vizsgálat nem mutatta ki eddig az okot, mégis kérdezném, hogy egy epediéta rendbetenne esetleg, vagy örökre diétáznom kell? 28 éves anyuka
2009. okt. 11. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom mi az epediéta, viszont tudom milyen az, amikor valakinek érzékeny a gyomra.

Nem tudok enni nehéz, zsiros, túl fűszeres ételeket, hagymát nyersen, és még sok minden egyebet, de lemondani nem vagyok hajlandó az evésről, és örök időre valami iztelen zagyvaságon élni.

Amikor tudom, hogy valami olyat fogok enni, ami nehezebb, akkor veszek be egy gyógyszert (a nevét nem irom ide, mert nem szeretnék semmit népszerűsiteni, és mindenütt más néven is kapható), ami elősegiti az emésztést.

Ettől még nem vallom magam betegnek, de nem nyafogok, amikor a barátoknál bográcsos körömpörkölt készül, hogy akkor most velem mi lesz, mit fogok én enni, legfeljebb két tablettát veszek be.

Nekem használ, ez igy már járt út, és nincs is vele semmi gondom!

2009. okt. 11. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az a gyógyszer, amiről írsz? Nem írnád meg priviben?
2010. jan. 20. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem évekkel ezelőtt ugyanilyen problémám volt. Egyszerűen két hétig szigorúan diétáztam és a doki írt fel Sumetrolomot.Azt beszedtem,azóta nincsenek epegondjaim.Én kőre gyanakodtam,de mint kiderült csak egy kis gyulladás volt.
2010. jan. 21. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!