2/9 anonim 



válasza:





Én nem enném meg, napok óta arról beszélnek, hogy a víz most milyen fertőző és mindent fertőtleníteni kell, ami érintkezett vele, az élelmiszereket nem szabad megenni, amit a víz ellepett.
3/9 anonim 



válasza:





A hal jó kaja. A Duna vize meg tisztítás nélkül alkalmatlan fogyasztásra. Most is, de árvíztől függetlenül is az. Hőkezelni kell a halat.
4/9 anonim válasza:
És génkezelni.
Nehéz fémmentesiteni.
Stb.
5/9 anonim válasza:
A Dunai hal evése nem célszerű.
Ugyanakkor jobb mint éhenhalni.
Lehet hogy a Tescó párizsinál is jobb de ezt nem tudom pontosan.
6/9 anonim 



válasza:





Hehehe húsiparos barátom amikor mesélte hogy a hal mintákban általában határérték feletti nehézfém koncentráció volt..
De sebaj, más is szennyezett. Meg volt megfelelő minta is! :D
7/9 anonim 



válasza:





Már vagy 20 éve nem eszem meg a dunai halat, amikor egyiket felbontottuk és a hasából előjött a bőzös, iszapos sár.
8/9 anonim válasza:
Bonsd ki mert drága a higany. Add el azt.
9/9 anonim válasza:
ehető a hal, csak tényleg arra vigyázz, hogy még éljen mikor megfogod. a kopoltyú sötétes-vörös kell hogy legyen. a legjobban úgy tudod elkészíteni, ha roston megsütöd, parázs fölött. akkor megölöd a baktériumokat, meg a mérgek egy részét eltávolítod, mert kisül belőle (és nem sül meg benne, mintha étolajban sütnéd - ezt nem én találtam ki, hanem egy amerikai élelmiszerbiztonsággal foglalkozó cikkben olvastam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!