Miért van hasmenés fehérjebevitel után kb 2 órával?
Figyelt kérdés
edzés után általában túrót szoktam enni, de az ugyanazzal a lendülettel ki is jön belőlem. Volt, hogy váltottam tojásra, és kb 2-3 napig nem is volt gond vele, aztán az is elkezdett kijönni belőlem... Mitől van ez? Vagy mit tehetnék?2013. jún. 12. 22:19
1/5 Szintiszoli123 válasza:
Próbálj ki v.milyen fehérjeport. Ha az is kijön, akkor valamilyen allergiás reakció vagy emésztési probléma és fordulj orvoshoz! Hússal van gondod?
2/5 anonim válasza:
Mert a túró nem fehérje, hanem tej.
Tojás. Egyrészt van hogy allergizál. Írd le miket eszel.
Egyelőre a tanács: egyél tisztán. Ez nem kósert jelent most, hanem hús és zöldségevést. Ha kiiktatod a tejtermékeket, gabonákat akkor lecsökken a tested gyulladásszintje, elkezdenek megszűnni a túlérzékenységek. Eztán nézd meg hogy bírod a tojást.
3/5 A kérdező kommentje:
a húst azt nem tudtam még ilyen sűrűn enni, tehát azzal nincs ilyen gondom.
2013. jún. 13. 20:44
4/5 anonim válasza:
De ettől még nem kellene tejezni. Egyszerűen nem nekünk való. A tojásnál pedig rá kell jönnöd, hogy érzékeny vagy rá vagy csak mondjuk a túró miatt gyulladt az emésztőrendszered és ezért nem tetszett a tojás.
5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat :) megpróbálom egy ideig kivenni a túrót az étrendemből
2013. jún. 14. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!