Miért mondják hogy nem lehet mindennap zabkásást enni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 16:14
1/11 anonim 

válasza:

Még a zsíroskenyér napi evése sem ízlik.
2/11 anonim válasza:
Én minden reggel azzal kezdek :) már 7 hónapja...
3/11 anonim 

válasza:

Ráunsz. Még akkor is, ha minden nap mással ízesíted.
5/11 anonim 

válasza:

Mert nem LÓ vagy hanem EMBER. Akkor tessék emberi tápot enni, mégis mit mondanának? Legelj?
6/11 anonim válasza:
Elvileg sok benne a cukor és a szénhidrát - persze zabkásája válogatja, meg hogy milyen tejjel eszed. A reggelit a nap folyamán lebontja a szervezet, de minden nap én sem javaslom, hogy azt edd, max. heti 2-3 alkalommal, a többin pirítós+zöldségek+kefir stb. hogy a tested megkapja az összes szükséges tápanyagot és így még változatosabb is.
7/11 anonim 

válasza:

mert a pirítós nem ugyan úgy tömény szénhidrát, és a pirítós, kefir aztán bővelkedik a tápanyagokban :D
Ez igen ellentmond a valóságnak.
8/11 anonim válasza:
a pirítós és a kefir csak példa volt.. amúgy aki azt írja, hogy a zabkása lókaja az szerintem ne elbújhat. :) az utóbbi időben 22 kilót leadtam és simán belefért a pirítós az étrendembe, csak meg kell mozdulni ha kicsit kileng az ember, ennyi az egész..
10/11 anonim 

válasza:

Reggelire legegészségesebb a zsíros étel,pontosabban a szalonnás rántotta,vagy főtt tojás sült szalonnával.A tojás sárgájában olyan összetételben van jelen az omega3 zsírsav,mely az emberi szervezetnek legkiválóbb.A zsírok biztosítjk az epe megnyílását,vagyis az epesav termelődését.Ha nem nyílik meg az epe,nincs epesav,a szervezet nem tud tisztulni,a belekben pangani fog az étel,ami haspuffadással is jár.Lassan,de biztosan kialakulnak különböző betegségek.Naponta 2x kell,hogy megnyíljon az epe,tehát délután is érdemes zsíros ételt enni.A tojás koleszterinjétől nem kell félni,a koleszterin őrületet a gyógyszermaffia alakította ki azzal,hogy lejjebb húzták meg a koleszterin határértéket,így koleszterin csökkentőt szinte majdnem minden embernek felírhat a jóhiszemű,ám lusta orvos,aki elfelejtette,mi van az orvostanhallgatók tankönyvében és nem keresi vissza mit is tanult az egyetemen,hanem hagyja magát tévhitbe sodortatni.Akinek csak annyi ,,baja"van,hogy magas (nem extrém magas!)a koleszterinje és más egyéb társbetegsége nincs,annak nem kell félnie,sőt,örülhet,hiszen a koleszterin sejtépítő,öregedés gátló,stb.,a szervezet maga állítja elő.Félnie annak kell,akinek alacsony a koleszterinje.Én úgy fogyasztom a szalonnás tojást,hogy miután kisült a szalonna,leöntöm róla a felesleges zsírt,kenyér helyett savanyúsággal eszem,így nem hízlal,egészséges és még finom is. Igaz,hogy a tojásos szalonna a legideálisabb erre a feladatra,de lehet más étel is,fő,hogy zsíros legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!