Milyenek az adataim?
Figyelt kérdés
Magasság: 158cm
Testsúly:44kg
Combbőség:45cm (legnagyobb résznél)
Térdem felett:31cm
Derék: 81cm
Hasam:68cm
Ezek igy rendben vannak? Rengeteget sportolok...
2013. jún. 4. 22:16
1/4 anonim 

válasza:

Egy férfinak ezek semmit nem mondanak. Mi ránézésre mondjuk meg hogy jó e az alkata egy nőnek vagy sem. Az ilyen szám adatokon mi nem tudunk kiigazodni :D
24F
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem rendben vannak. Jó pasi lehetsz!
3/4 anonim 

válasza:

Én nő vagyok, de én sem igazán tudok rajta kiigazodni, erősen el kellene gondolkoznom, hogy hol mennyi lehet az ideális érték és még össze is hasonlítsam a tiéddel... Ráadásul én azt hittem lány vagy (egyébként számít a nem és a kor, de még a csontozat is).
Szerintem érdemesebb lenne más dolgokkal is foglalkoznod, ennyire nem kell a tested megszállottjának lenni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Amugy 13/l :)
2013. jún. 5. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!