anya azt mondta hogy ha hirtelen abbahagyom a sok evést(mert most tervezem hogy lefogyok) akkor a szervezet megijed és még jobban elraktározza a bevitt ételt.De nem nem eszem semmit , csak kevesebbet.De mindent eszek csak jóval kevesebbet.
2013. jún. 4. 18:03
1/7 anonim válasza:
igen ez igy igaz !!!
tobbfajta dieta van felsorolok neked egy parat de gondolom hogy te meg nem vagy felnott ezert fogyokuraznod nem szabad.
1.csinalhatsz olyat h barmit ehetsz csoki fagyi kenyer peksuti csak keveset feleannyit mint amennyit most ettel.
2.csinalhatod azt h nem iszzol uditoket ,peksuti cukor lisztes termekeket nem fogyasztas hanem sok gyumolcs es zoldsegek es hus tej tejtermekeket reszesited elonyben .
3 azt is kiprobalhatod h este 6 utan nmar nem eszel hizlalo eteleket csak egy kis salata vagy zoldseg vagy egy kis hus .
2013. jún. 4. 18:08
2/7 anonim válasza:
Igaza van. Én 3 hétig nem ettem semmit (kemoterápia miatt) és fogytam 10 kilót. És mióta vége, 2 hét alatt visszaszedtem 6-ot, de még nincs vége. :)
2013. jún. 4. 18:22
3/7 anonim válasza:
Igen, ez valóban így van. Hallgass anyukádra.
2013. jún. 5. 09:06
4/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és volt egy komoly betegségem.Ennek köszönhetően szteroidokat kellett szednem.(hogy többet egyek)És ez mind a hasamra ment. :( :( :( sajna.és hát 2010 óta úgy nézek ki mint egy 3 vagy 2 és fél hónapos terhes, ezért nem annyira eszem sokat.Ráadásul szinte semekkora mellem sincs és ez a kettő úgy néz ki így együtt nagyon csúnya.Egy szép bikinit nem tudok felvenni, csak egybe részes fürdőruhát. Mindent eszek, de csak keveset inkább zöldségeket.
2013. jún. 5. 15:05
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként Leukémiás voltam
2013. jún. 5. 15:06
6/7 anonim válasza:
Mozognod szabad a betegséged miatt? Mert a hasadat legjobban mozgással tudod ledolgozni. Ez jobb módszer lenne, mint az egyszerű fogyókúra, ráadásul a kielégítő táplálkozásra neked sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanod, mint azoknak, akik nem estek át egy ilyen komoly betegségen.
2013. jún. 5. 15:13
7/7 anonim válasza:
" ha hirtelen abbahagyom a sok evést(mert most tervezem hogy lefogyok)"
Tehát ezért nem sikerülnek a fogyások. Ne az evést hagyd abba, hanem az ételed minősége megbocsáss egy disznóéról álljon át egy emberére.
Liszt helyett zöldségeket egyél, cukor-tejtermékek helyett húsokat, gyümölcsöket. Nem kell kevesebbet enni, mert ételre szükséged van. Csak nem hízós disznótápra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!