Mivel édesítsem meg a túrót, hogy ne hizlaljon?
A kakaóban miért van cukor?
A túró mindenképpen hizlal. A tejnek az a lényege, hogy hizlaljon. Értelmetlen arról beszélni, hogy mivel édesítsd hogy ne hizlaljon, csak akkor nem hizlal ha nem eszed meg (vagy ha hízásra nagyon nem vagy hajlamos jelenleg).
Tej
A Norbi vajon hol tanult a túró/tejtermékek élettani hatásairól, vagy ki a hibás hogy nem mondta el neki a tej szerepét?
A tej az emlősök csecsemőinek tápláléka, fontos funkciója hogy a fejlődést segítse. Ennek megfelelően tartalmaz növekedési hormonokat, inzulinszekréciót serkentő anyagokat, sőt asszem' inzulint is.
A hatása jól hasonlítható a cukoréhoz, zsírt kezd el raktározni a szervezetünk, mivel megemeli az inzulinszintünket. A tej ugyan úgy megemeli az inzulinszintünket.
Nem tudom, hogy lehet az hogy a cukor ki van kiáltva az elhízás egyik okának, az inzulinrezisztenciát okozó tejről meg nagy hallgatás van. Komolyan, ez nekem sok.
A turo alapeleme pl a testepitok szalkasito dietajanak, igy azt allitani, h hizlal, kicsit eros. Es bar nem vagyok testepito de en is beepitettem a "szalkasito" etrendembe (vacsorara) es remekul lefogytam. :-) Lassan felszivodo feherjet, un kazeint tartalmaz, ezert ajanljak az utolso etkezesnek. (napi 5-6 etkezesbol)
Max 10%-ost celszeru venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!